Bo i Chamonix vinter 2010.

Vi er to venner som har fått plass ved Active Education sin vinterfriluftsliv linje i Chamonix fra Januar 2010. Her er det tilbud om innkvatering i "3-manns" leiligeter, med en liten kjøkkenkrok. Disse koster et sted mellom 16000 og 19000, noe som etter min hoderegning vil tilsi +-50,000 kr for å leie leilighet i 4 månender. Fra januar til mai.

Jeg lurer derfor på om dette er undøvendig dyrt, eller om man faktisk må regne med å betale såpass for et sted å bo i Chamonix. I Norge ville man jo fått ganske mye leilighet for 12.500 kr i månenden.

Hvis noen har lyst å dele sin erfaring ved boplass i Chamonix er jeg veldig interessert.

Det høres drøyt ut med 420kr/døgn - hotell er vel ofte billigere? Selv på et slikt sted..
Jeg tror du klarer å finne noe bedre/billigere ved å lete litt, men så har jeg aldri bodd i Chamonix heller.

M.F

Skal reisa sjølv med active educationsmile og ut i frå nettsidene til active education så er prisane for heile semesteret wink

Hei Jeg skal også studere med AE i Chamonix og det koster rundt 15.000 for hele semestret. Tror det er vanskelig å finne så veldig mye billigere.

Hilsen en som har vært i chamonix før

Sykt dyrt for leiligheter på sesongsbasis på de mest populære plassene i Frankrike, spesielt Chamonix!

Trur du vil komme mye billigere fra det med å leie deg inn på 2+ hotell, men du skal jo tross alt være der en stund. Greit med litt komfort og boltringsplass kanskje. Var ikke rare summen vi betalte for hotell i fjor for 1 uke,snasen britisk babe som jobba der også wink

 
Annonse
Annonse
Annonse