Blåsejobb eller låst i jobb?

nok en gang ser jeg over kalenderen for vinteren, og konkluderer med at jeg er låst i jobb. dere som kjører så mye som dere sier, er det mye blåsejobb for skibomser om dagen?

Er du sur fordi du ikke får kjørt nok ski? Gå heller til psykolog og ikke plag oss med dine problemer.

Jeg hadde det samme problemet som deg "arbeidsmaur", men jeg har tatt meg selv i nakken og gjordt noe med problemet!
Jeg holder på å bygge opp mitt eget foretak, og jobber frilans! Dvs at hvis jeg står på litt ekstra i høst, så kan jeg ta meg fri når jeg vil i vinter, uten økonomisk tap!!!!!!!!!!!! Høres dette uvirkelig ut?!! Neida ikke om man er på rett sted til rett tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
$$$$$$$$$$$

Sikkert den saom trenge psykolog. Idiotsvar du ga da. Han spurte jo bare om hvordan dere klarte dere økonomisk men det oppfattet vel ikke den røyka hjernen din.

til en blåsejobb trengs en jente...dette bør være elementært!

det jeg lurer på er: hvordan er ståa blandt pro-hos om dagen? om er de oppe og nikker, bør jeg vel vurdere min jobb da det kanskje blir blåsejobb om jeg heller kjører mye ski...?

Tingen for deg som ikke jobber til vanlig er å tjene så mye som mulig om sommeren når du ikke har ski på beina, leve billig hele høsten og ha det til gode til vinteren, det er jo eklere sagt enn gjort, men.. noen ganger må man lide litt..

Du kan bare bo billigere, jobbe mer naar det ikke er snoe, la andre kjoepe alkoholen du bruker opp pengene dine paa, eller bruke laanekassen som sponsor- plutselig har du dine egne pro-hores som resten av oss!!

er allerede en sponsor, har blitt noen blaasejobber paa laanekassens regning, men faen heller, ingenting slaar litt sweet lovin..hvor i norge er pro-hosene mest yre? er det homsedal eller kan du slenge lemmet trygt i bordet andre steder ogsaa?

 
Annonse
Annonse
Annonse