Billigere utstyr i England(London)?

Er det noen som kjenner prisnivået på skistuff i London vs i Norge?
Xscream-skia mine, som jeg kjøpte nesten til halv pris(!!) i Chamonix for noen år siden, ber sårt om å slippe å kjøre en sesong til. Jeg har tenkt meg til London før jul, og lurte på om jeg sparer noe på å kjøpe ski og slikt der, i forhold til å kjøpe det i Norge. Jeg vil gjerne slippe å kjøpe utstyr til maxpris i Norge denne gangen og!! Noen som har kjennskap? See you in Røldal!

London er nok ikke noe særlig billigere enn Norge på slikt utstyr. Men du kan jo selvfølgelig gjøre kupp der også.

I High street Kensington ligger det 3-4 sportsbutikker på rad. Bra utvalg, men ikke spesielt lave priser. Husk imidlertid at du får VAT avslag.De ansatte skriver ut skjema til deg, og du leverer det på flyplassen(ha god tid her).Det utgjør imidlertid til syvende og sist ikke mer enn 11-12 %.
Sjekk ut ; www.snowandrock.com el. www.ellis-brigham.com/

Var nettopp i London og handlet litt utstyr. Sjekket prisene på ski og de lå jevnt 40% under norske priser og det er FØR du trekker av 16% VAT! Eneste problemet er utvalget som er mer bakkepreget enn folk her hjemme liker. Generelt lite fete ski å velge mellom. Men god service og ganske kunnskapsrike folk. Sjekk ut butikkene Snow & Rock og Ellis Brigham. Svære butikker rett ved Covent Garden med stort utvalg i ski, klær og utstyr. Du finner begge på nettet og det er ikke noe problem å sende mail eller ringe for å sjekke hva de har.

for nyttig info.

Da jeg fant ut at skiene jeg vile ha kostet mer inn til butikk i Norgen enn ut av butikk i Chamonix, bestilte jeg på nett fra www.cham3s.com. Betalte 4500 inkludert alt, mot 6000 i norsk butikk.

Sjekk ut club blue room, ligger i enden av oxford street. Mot speakers corner..

Mange steder i Norge selges nå fjorårsmodeller både til halv pris og enda lavere. For den som ikke absolutt MÅ ha årets modell finnes det mange kupp å gjøre nå før vinteren virkelig begynner.

 
Annonse
Annonse
Annonse