Billige bosteder i Whistler?

Noen som har noen tips, og evt. vet hvilke deler av byen som er bra å bo i (mht. avstand til heises, sentrum etc.)?

... er jeg ikke så sikker på at du finner, i allefall ikke om du vil bo i Whister Village (og det vil man helst).

De to hoved-gondolene går begge fra det sentrale Village Square og mesteparten av Whistler Village er innen 5 minutters gange.

Vi er et par som skal dit i uken før jul, og vi fant via Lonely Planet et medium priset sted som heter Blackcomb Lodge (ca 1.100 pr natt for begge i studio).

Sist jeg var i Whistler var det et par billigere alternativer i Creekside, og et par av karene bodde på noe som heter Shoestring Lodge (tror jeg) som kan sies å være innenfor gådistanse, om man tøyer begrepet til det ytterste. Dette var et par hundrelapper billigere. Vet ikke om det finnes ennå. Skal man spare ytterligere finnes det billigere greier på et sted som heter Squamish, men det er 45min unna med bil.

Mener det ligger en backpacker i Creekside og så har universitetet i Vancouver (UBC) en lodge der hvor man får bo om det er ledig.

Har du bil så er det et ganske billig hotell i Pemberton, hjem"byen" til Hugo Harrison, ca 30 min å kjøre forbi Whistler. Litt spooky der; nesten litt Twin Peaks feeling, men det funker. Bare hold deg unna han på 2.10 og 150 kg i bar overkropp og skinnvest om du er innom baren der. To min etter at vi kom inn der så spurte han oss: "Are you guys looking for trouble?" Hehe, det gikk heldigvis bra å komme seg unna med norske manerer wink

 
Annonse
Annonse
Annonse