Billige alpereiser?

Jasså..
jeg er ganske hypp på å ta meg en tur i vinterferien når skolen har fri... altså feb. til alpene. men er usikker på hvor.. vil ha mye party og mye fjell! mye bra altså!

blir vell å ta fly, bo i ca 6-7 dager...
noen som kan tipse om billige turer? bra turer? osv.

trenger input..

jeg regner med prisforskjellene varierer endel mellom landene og de forskjellige stedene. chamo er vell ganske overfyllt, eller?

SAS flyr rutefly t/r Oslo-Zurich og Oslo-Geneve fra 1500 kr hele vinteren - sjekk selv på www.sas.no. Ufattelig billig - bare 1780 kr for t/r Trondheim - Zurich, og 1890 kr t/r Tr.heim - Geneve. Fly billig, lei bil, og dra til ukjente steder der turistene IKKE er. Du slipper langt billigere unna, får all pudderen for deg selv, samt at du får en spennende tur. Hvorfor stange i kø i Chamo på skare og is, når du kan ha all pudderen i f.eks. Andermatt for deg selv? Bruk hodet!

det var billig.
Er det dyrt å leie bil?
Tenker litt på at 1 uke blir kanskje litt knappt med tanke på kjøring osv.

Sterling selger billige billetter til Milano. Derfra er det bare et par timer opp til Alagna og Monterosa. Fantastisk offpiste og lite folk...

Leiebil er billigst på den franske siden av Geneve-flyplassen. Fra 2500 og oppover, avhengig av størrelse, for 7 dager og fri km. Regn med 4000 for en stor stasjonsvogn.

alpemannskolen.no

-

Takk for svar, kom gjerne med flere tilbakemeldinger og tips smile

Dette kan bli bra!

Ketil: har du prøvd dette i praksis? Hørtes latterlig billig ut, er det ikke sånn "må være borte minst en natt mellom lørdag og søndag, + at det må snø kremboller oppned opplegg?"

Vi er 7 stykker som drar nedover i uke 9. Vi var tidlig ute på RyanAir og sikret oss billetter tur/retur for 550 kr pr stykk ( inkludert flyplassavgift )
Flyruta gikk fra Sandefjord til Frankfurt (Hahn)
(Det koster litt ekstra for å ta med ski )
Vi leide 9 seter bil for 4000 kr for en uke i Frankfurt.
Da blir reisen pr person på litt over 1000 kr pr person. Jeg har ikke hørt om noe billigere.
Aberet med å reise til Frankfurt er at du har 5 timers kjøring til nærmeste destinasjon i Alpene.

det er genialt... bra opplegg.
men ryanair prisene har vell steget nå :/

 
Annonse
Annonse
Annonse