Bigtrix har vært ute igjen..

Var innom å sjekket siden. Erik med flere har vært å lagt linjer i Lyngen med MYE puder.

drit å dra me bigtrix reklamen!!

drit å dra me bigtrix reklamen!!

drit å dra me bigtrix reklamen!!

drit å dra me bigtrix reklamen!!

drit å dra me bigtrix reklamen!!

Hva med å ta et kurs i rettskrivning? Greit nok med den übercoole wannabe gangstaenglishen deres. Men, dere kan jo faen ikke norsk heller..

Forbanna negative anonyme drittslengere!
For pokker, er det ikke overlegent at gutta gidder å dele av sine egne opplevelser, ofte på en humoristisk måte? Komme her og leke wannabe norsklærer???

Og deler du ikke deres humor er det bare å holde seg unna og dra til startsiden din "www.jeg-er-en-dust.com isteden!

Keep the hygge coming BT-gutta!

Veldig godt sagt Are!!

.

Det er jo helt overlegent å kunne ta en titt på Bigtrix for å føle vinteren komme enda nærmere...Er innom stadig vekk og gjør meg mer skikåt enn noensinne!!

Deilig og høre folkens!
The winter is on, lets all spread the good wibes!

www.bigtrix.com
The site for a better life

du er stygg, så du bør holde deg innendørs hele året.

Iblandt så synes jeg folk overdriver en god del.. Jeg synes at bigtrix-folket er bra på ski og alt det der, men seriøst? trenger de virkelig alt det der gangsta-språket på siden? Det blir jo så "kult" i noen artikkeler, at jeg tipper amerikanerne vil stoppe å klø seg litt på haka når de leser.

Eksempel: " Yall, think your hard core, go BIG, huck the cliffs like yo mama told you, the king of the hill..??
Well,ya aint!"

Skal ikke hakke på skrivefeil her, men seriøst? Er det virkelig nødvendig? Filmen er akkurat like bra hvis det som står på siden skrives på litt mer leselig engelsk. Vi er tross alt ifra Norge, ikke fra svarteste Harlem.

... er vel att de nettopp driver litt med hele den der extrem/cool/bullshit-greia som bl.a. inn imellom har gjort det uutholdelig å se visse amerikanske skifilm etc. Jeg er veldig veldig sikker på att de av Bigtrix-gutta jeg selv kjenner skriver hva de gjør med en ironisk (selv)distanse om er langt større, hva man fx generellt finner på dette forum.

Etter å ha kjennt Torkel noen år slår det meg fx att jeg faktisk ALDRIG husker å ha hørt eller lest han selv skrive att han er flink(est) på ski, tøffest eller noe slikt. Istedet fokuserer han på høy hyggefaktor, en kategori i hvilken han helt sikkert ligger veldig høyt.

Det er jo faktisk ik så mye å utsette på det du tok ut der da.. Aint sier jo mange amrikanere, Ya`ll, heter det i sør statene, okei, Yo er kansje tatt fra "the hood", men det er jo noe alle sier.. Men jeg respekterer meningen din, så ikke no "beef"... he he .. Tror folk bare må ta det som står der m en klype salt, har møtt bigtrix gutta på stryn, og som barks sier er de ikke særlig selvopptatt...
Jeg ler ihvertfall godt når jeg leser det de skriver..

en ting til.. Ser at en av bigtrix "gutta" har skrevet på siden.. Godt råd til han er å ikke blande seg inn i hva som skrives her om de.. Bare se på andre ting som er skrevet på forumet her, ikke særlig lurt.. Så Magy, hold deg til å skrive på bigtrix du... El, gjør hva du vil for min del da...?

skal man diskutere konkrete personer på nett, bør det vel åpnes for at de selv skal kunne komme med en kommentar?

ellers er det bare en ting å si: alle som er så misunnelige på oppmerksomheten bigtix-gjengen får, kan bare legge inn årene og holde kjeft. misunnelse er bare pinlig, og bigtrix er kongene av hygge!

go bigtrix!

jeg er enig m deg kom an... Men, syntes bare det er dumt av bigtrix å gidde å uttrykke seg på dette forumet, fordi det kan sette de i et dårlig lys. Jeg leser bigtrix hver dag selv...

 
Annonse
Annonse
Annonse