Betennelse i leggen!! Hvilke sko passer?? hjelp!!

Rundt påsketider i fjor fikk jeg betennelse i på baksiden av leggen, akkurat der hvor alpinskoen slutter. Jibbet mye, så leggen fikk seg nok noen trøkker.. Kjørte da på Salomon X-wave 8.0, med flex 90. Har enda betennelse, hvilken sko kan anbefales???? noen med peiling??

hvis du har benhinnebetennelse i leggene, er det bare en type sko som passer: tøfler. med mindre du klarer å overtale legen din til å gi deg et par kortisonsprøyter (som slett ikke alltid virker) eller en operasjon, er det bare venting som gjelder. vente vente vente vente vente og vente enda litt til, helt til det går over... jeg vet, har slitt med dette selv. en stund kunne jeg ikke en gang gå trapper!

..leste ikke innlegget ditt godt nok. på baksiden av leggen har du selvfølgelig ikke benhinnebetennelse, der må det jo være noe med muskler eller sener... sikkert kjipt uansett.

De støvlene har bare en møkka såle. Når sålen ikke er tilpasset foten får ikke musklene slappet avi leggen slappet av siden de må holde foten stabil. Få deg en støpt såle så kanskje det blir bedre. evt. Ikke ligg bakpå når du kjører.

Betennelse i bakleggen har jeg ikke hørt før. det er sikkert noe muskler såm er overbelastet. Jeg tror det ikke er noe sko såm hjelper mot vonne legger. Du har hatt det en stund, så jeg råder deg til å gå til doktoren din. Et tips: byt på å lene deg bakover og framover.

Det har flere begrensninger, men telemark er mye snillere mot leggene så lenge du ungår å lande med bakvekt

har hatt betennelse flere ganger (men aldri på baksiden av leggen). Uansett, mitt tips er anskaffelse av noen soft boots (selv har jeg Dolomite DC70) - utrolig godt for vonde legger. De har 60 eller 70 i flex. Hver gang jeg kjente antydning til betennelsen brukte jeg kun soft boots i en periode. Forrige sesong hadde jeg ikke problemer med betennelse en eneste gang, det kan virkelig anbefales å ha det komfortabelt når man kjører. Det eneste aberet er at de ikke er de beste støvelene for å "få" med seg skiene i bakke. God bedring og god sesong.

Jeg tror det er fullt mulig å betennelse på forsiden, dersom man lander mye bakpå og får belastning på baksiden av leggen.

Voks leggene dine, det er bare litt halv-bøgete, men funker(best om vinteren)

Et helt for jævli problem! prøv kortison, eller fysioterapi... Eventuellt kan en mykerer sko være løsningen... Lykke til!!

Jeg har hatt samme problemet. Det eneste jeg vet som funker er å kjøre telemark og å la være å hoppe. Jeg hadde vondt både framme og bak, men telemark gikk fint som faen. Jeg er forresten ikke særlig god på ski. Så hvis du ville ha råd fra eksperter så får du spørre Kanutten.

Synes synd på deg.. er et hælvete.. kan ta år!

Støp noen innerstøvler som passer en støvel som ikke har fleks over 85. Kjør teliser en periode. Nb! for å jibbe trenger du ikke stivestøvler, de bare føkker opp skinnlegger.

Regel nr 1: Man lander IKKE bakpå!! Da er det grunnteknikken som svikter!!
Nr 2: Barber leggene fra støvlekanten og ned!
Nr 3: Bruk kun et par tynne ALPIN strømper nede i skoen!!
Nr 4: Super feet såle hjelper mye, hvis foten din er "normal", hvis ikke må skoene og sålen bygges!

Det finnes en jibbesko som er rett i skaftet, søk på Lange...

Husk at ingen er like, sansyneligvis, bør du snakke med noen som KAN sko...
Har hørt om en kar i Hemsedal!!

Jeg bruker utelukende footworks i Chamonix, og får aldri trøbbel!

Du ligger sansynligvis for mye i bakvekt, men det er altid mulig å rette opp skaftet litt....

Lykke tilsmile

barbere leggene tror jeg IKKE har noe efekt mot vonne legger!

man får en salve på apoteket som funker. det tar litt tid men d blir bra til slutt skal du se. spør etter bettenelses salve.

Hørt om hårsekk betennelse??
I dette tilfelle er det nok snakk om muskulær betennelse, siden det er bakpå leggen, og det er nok noe som intreffer når man ligger bakpå, men det er bra å barbere forsiden av leggen uansett, samen med gode strømper!! Ultimax er en bra silke/ coolmax strømpe!

Prøv teneigty skoa til salomon. Du kan i tillegg frese ut ett spor for å få di enda mykere

Har utrolig gode støvler for vonde, skeive, rare, små og store ben. Det som er viktig er å få laget de på et sted de har erfaring. Har hatt Strolz i 5 sesonger, i fjor bar det ned til Lech for et par nye, kan bare si at de anbefales på det sterkeste. Lech også.. De har ikke akkurat noe særlig fint design, men det som når du går på horern for en blowjob, du velger hun eldste uten tenner for da vet du at jobben blir gjordt..

-

Hallo Petter.

Har hatt ca 1000 dager på ski de siste 10 årene. Har aldri hatt problemer med at jeg har hår på bena eller hårsekkbetenelse. Har heller aldri hørt noen andre som har hatt dett problemet heller, blir hjemmesiden deres sponset av Gilette?

 
Annonse
Annonse
Annonse