Bestilling fra Moosejaw + UPS - erfaringer

Bestillte div. utstyr fra Moosejaw i USA, totalt ca.700 US dollar. Kom frem etter 1 uke, alt ok. Fikk deretter et brev fra UPS, hvor de skal ha ca.1000NOK for "Utlegg MVA (987NOK) og utleggsprovisjon (120NOK)". Pakken veide 7,3 kg. Regner med moms på selve varene dukker opp som egen betaling senere, og med 1000kr i fraktkostnader er vel nesten vinninga gått opp i spinninga med bestilling fra USA? Erfaringer?

Det du kaller moms er vel det samme som MVA,altså det UPS la ut for deg. Det er ihvertfall slik jeg har forstått det,men kan hende jeg tar feil.

UPS har lagt ut for momsen (MVA) til varene, og det er vel det du har fått krav på nå. 120NOK er gebyret UPS tar for tollbehandling per pakke.
Hvis du vil ha billigere frakt kan du sjekke ut Jetcarrier/Magnum. Av og til kan det lønne seg, men man må regne med å vente et par uker ekstra.

Leveringstid med UPS kan variere, har opplevd fra bortimot to uker til under to døgn (38 timer) fra USA. Ellers har jeg egentlig bare positive opplevelser med å bestille fra USA.

 
Annonse
Annonse
Annonse