Beste ryggskinne

Hvilke ryggskinner annbefaler folk?
Passform, pris, utsalssteder, etc.

Hvis du søker litt i forumet vil du finne en del info om forskjellige ryggskinner ol. Hvis du forteller hva du skal bruke den til og hvor lang og feit du er, blir det lettere for andre og annbefale

Sjekk ut div. motorsykkel-sjapper som også selger klær og sikkerhetsutstyr. De har ofte samme ryggplatene du finner i sportsbutikker, bare noen hundringser billigere...

Er det stor forskjell på de billigste og de dyreste?

Det er vesentlig forskjell på ryggplater, å se mot MC-bransjen tror jeg er lurt, flere modeller og sikkert bra priser. En ryggplate/ skinne må først å fremst være god/best mulig å ha på, er den ikke det ligger den i skapet, og der beskytter den dårlig... Den trenger ikke å være veldig stiv, skulle du brekke ryggen ved at den blir krummet opp/svaiet for mye er det så store krefter i sving at litt plastikk fra eller til er uvesentlig! Få deg en med bra "skjold" funksjon, en som beskytter bra mot harde støt/gjennstander mot ryggen.
Jeg har dainese og er veldig fornøyd!

Sjekk den ut... har den selv og er veldig fornøyd med "pusteegenskapene". Den er perforert og slipper gjennom det meste av varme og fuktighet.
Dessuten er den lett og sitter godt(på meg vel å merke). Det eneste aberet er at den er litt dyrere enn de vanlige uten lufting, men for min del var det klart verdt det.
(de har den på sportslageret og en del andre steder)

Ellers vil jeg vel si som de fleste andre, velg en som sitter godt på ryggen.

gå for noe billigere , f.eks demon.

men dainese har god kvalitet og komfort da smile

Ikke spekuler i noen hundrelapper her. Mange av dere spekulerer jo kun i tusenlapper når det gjelder øvrig skiutstyr; tilogmed klær.

*_*

Mange bra ryggskinner på markedet, Dainese er et godt valg. Men Jeg syntes du bør legge på en hundre lapp eller to å kjøpe en vest med ryggskinne. Denne har mye bedre passform og sitter bedre på ryggen, i tilegg til at du kan bruke vesten og ryggskinna hver for seg hvis det er ønskelig! Får den på groseth-sport.no relativt billig!

jeg kjøpte meg skinne til motorsykkel som heter bullfighter...bruker den også på ski...den har bred å fin å har et stort nyrebelte som beskytter bra! synes den er mye bedre en for eksempel en dainese skinne, som er beregna for ski kjøring...pluss at jeg betalte 400,- for denne, mens en dainese skinne koster 1200,- ...

Er meget fornøyd med ryggvesten fra Cronic.
Tror prisen ligger på ca. 1000kr.

er demon sin ryggskinne bra??
vurdere den

e demon bra??

 
Annonse
Annonse
Annonse