Beste canadiske ressort

Vurderer sessong i canada neste sessong med noen kompiser.
Gjort en sessong i engelberg, men vil prøve noe nytt.
Noen som har erfaringer fra canada??
være med forresten?

Var i Fernie denne sesongen, og det er helt klart et konge sted å være. Det negative er at det er veldig lite og at det resulterer i at man kan gå lei etter noen måneder.Positive er at leveren får kjørt seg på grunn av store inntak av alkohol siden det ikke er stort annet å gjøre på kveldene. Men det er jo hva man gjør det til..Har man bil og planlegger å reise rundt er dette også et veldig bra alternativ. Lei et hus fra desember av og kjøp dere en bil slik at dere kommer dere litt rundt, men greit å ha et utganspunkt, og noe å komme tilbake til.

var to uker i canada i vinter. først kicking horse og så bannf. to geniale steder. men pass deg for snuten for de holder oppe på fjellen or å sjekke om noen røyker noe ulovlig i heisen.... mitt tips er kicking horse rundt juletider, da er det ikke fullt så mye folk og det laver ned med snø.

i BC på grensen til Alberta blir det ikke skikkelig bra før februar og mars. Sessongen 03/04 var det første året på fem år hvor det var nogen lunde bra forhold før jul, men Kicking Horse er ikke kjent for å ha så mye snø; men snøen holder seg veldig bra lenge og derfor blir det bra der. Vær obs på dette. Sant som det blir sagt her: trikset er bil. Da åpner det seg masse muligheter.

Ellers.. ta med øl med smak hjemmefra.

 
Annonse
Annonse
Annonse