Bergans, Sweet eller Norrøna skibukse?

Hei!
Er på jakt etter skibukse, har prøvd både lofoten og Narvik i L og XL, men synes L blir litt for kort mens XL blir for baggy!!
Vurderer derfor andre alternativer som Bergangs eller Sweet, eller kanskje Peak Performance?

Noen som har formeining om hvilke modeller jeg bør prøve fra de merkene? Liker bukser som _ikke_ er altfor baggy - men likvel lange i beina.

Må kunne "fargekombineres" med lofoten jakke svart og grønn grin

prøv norrøna trollveggen du!! kjempebukse som kan brukast til topptur og ellers alt anna. er smal og lang. hadde denne i to år.smile

Norønna trollveggen er en super bukse! har hatt den selv, men skiftet senere til en sweet Crusader.. var mere førnøyd med trollveggen for å si det sånn!..

lykke til!

Har bare tenkt på Lofoten og Narvik jeg som skibukser, tabbe? Jepp sikkert!

Trollvegen funker altså til skikjøring den og - den har samme "varme" effekt og Goretex opplegg som Lofoten/Narvik. Tenkte kun et ulllag under - longs...

Takk for tipset!! - pris ervel litt billegere enn Loftoen og Narvik og!

Bør vel legge til at det stort sett er i trekket jeg står - og litt jakting på pudder i "skogsløypene". Men ikke noe avanserte greier, ned til minus 10grader. Trollvegen funker til det? Den kan kneppes med Lofoten jakken?

Sweet supernaut er en veldig god bukse, litt baggy men varm og tett.


Mikael Bønå

Skallbekledning skal jo ikke akkurat være varm....

Du skal kle deg under etter hvordan temperaturen er.

Ytterklærene skal puste, være vind og vanntette...

Kjøpte Arcteryx Theta SV i høst. Veldig bra passform og så baggy som du selv vil ha den. Jeg er 192/98 og kjøpte først XL og tall, men ville ha en litt slimmere så byttet til L og tall. Den passer perfekt og er ikke baggy. Svart passer til det meste, og den har alt jeg ønsker i en bukse.

Sitat RsIt:
Kjøpte Arcteryx Theta SV i høst. Veldig bra passform og så baggy som du selv vil ha den. Jeg er 192/98 og kjøpte først XL og tall, men ville ha en litt slimmere så byttet til L og tall. Den passer perfekt og er ikke baggy. Svart passer til det meste, og den har alt jeg ønsker i en bukse.

Takker for tipset, får stikke innom Platou og teste den imorra smile Ser bilder av den på nett og den ser jo bra ut + at den virker å være litt allround slik at man kan bruker den til fjelltur osv.

Hadde meg en runde idag, har heilt slått fra meg Norrøna (Narvik, Lofoten og Trollveggen) - ingen av dem passer meg slik jeg vil og prisen er i stiveste laget om man bare er 90% fornøyd.

Prøvde endel andre bukser også, Missing Link, Peak, Bergans og et anna italiensk merke.
Mye bra og endel dårlig med alle jeg prøvde, men må si jeg "fallt" litt for Bergans Sirdal Insulated. Denne var skikkelig lang i XL, uten å bli baggy rundt knær og hofte. Virket relativt solid i stoffet og (mer enn Bergans Stranda vertfall).
I tillegg er jo prisen finfin, 2200 for en Ok skibukse med forsterkede knær, ræv og ankler, snølås, seler , bra med lommer og Ok lufting erjo ikke så gale?
Eneste jeg er usikker på er "insulated" biten - dvs denne buksen vil jo være varmere enn en skallbukse...

Noen som har +'er eller -'er når det gjelder Bergans Sirdal Insulated?

noen som vet om trollveggenbuksa kan zippes på lofoten jakken?

Prøvde trollveggen og har selv lofoten jakken. Slik jeg forstod det da jeg prøvde buksen så kan den ikke zippes eller kneppes på trollveggen buksen.

Selv endte jeg opp med å kjøpe Bergans Sirdal skall buksen, 3lags dermizax (gore text) til 2600kr. Var veldig fornøyd med den - håper den vil funke til -10 i vinter.

går fint å zipppe sammen lofoten og trollveggen trur eg=) gjekk jalfal fin med meg. kan vere eg hadde trollveggen jakke og trollveggen buksa da, men syns eg huska at lofoten og funka fint=)

velg sweet....

Arc'teryx har ganske smale klær. Sweet er enda mer baggy enn Norrøna. Og av erfaring kan jeg si at Bergans som bruker Dermizax membran ikke er like vanntett som Norrøna, Sweet eller Arc'teryx som bruker trelags gore tex.

supernaut eller crusader.

supernaut eller lofoten

Det står jo i første post at Norrøna ikke passer helt og at OP ikke liker for baggy klær. Da er det kanskje ikke så stor vits å tipse om Lofoten eller Sweet?wink

Dessuten så står det jo at han endte opp med Bergans Sirdalgrin

ja sorry, va mine favoritt tips då, gode bukser begge to .. men sirdal ekje dumtwink

 
Annonse
Annonse
Annonse