Batteri

Noen tips til hvordan man skal ha strøm på kameraet hvis man skal være lenge ute. Snakk om flere uker i strekk? Noen som har erfaringer med solceller eller andre oppladningsalternativer?

bare ta kontakt så skal jeg guide deg gjennom akkurat det der, har laget et anlegg med et unisolar 5W anlegg, brukte det til telefon, batterier og videokamera på en 5mnd tur.
Har en god kokebok på det der.

mulig å få kjøpt noe sånt i butikken?

Det finnes noen fra Silva, men det er klare begrensninger.
Det enkleste å beste er egentlig hvis du lager en 10 pak med 1,2 volts NiMH batterier (de tåler godt med klattlading og 10% overladning), denne kjøper du på clas, regulatoren må du kjøpe på nett (den norske importøren gadd ikke ta den inn i mindre enn 12 eksemplarer), alt smettes ned i en peli boks. Anlegget ligger nok på rundt 2000 komplett, men da har du et flexibelt panel, de nye panelet til Brunton var ennå fetere, men det kostet mer også.
Ta kontakt for hele kokeboken.

litt utenfor det du spør etter, men husker fra min tjeneste til konge og fedreland at jeg klarte å låne et gamelt tow aggregat.. det gikk på dissel, og var på størrelse med en (humm.. hva skal en bruke som måle stok da??) komprimert vintersovepose.. vis ikke jeg husker katistorfalt feil..

Dette dyret laddet og drev det meste av video og mob greier man skulle trenge.. samt, hvis man skal bære det kan det bli litt tungt og jævlig å drasse på

Leanturn..Hadde du denne kokeboken som du snakket om. Prøvd å nå deg på ff-mail...

Ingen som har noen gode tips til batteri på tur?

 
Annonse
Annonse
Annonse