Baklengs landing

Når man skal lande baklengs på ski, skal man da snu hode og se bakover? Eller skal man fokusere påp bakken framfor beina? Håper på fornuftige svar av folk som har peil

For å få mest mulig stil i trikset ser det best ut hvis
man ser på landingen under skiene, ikke se over
hodet i landingen.. det er jo selfølgelig individuelt
hvordan man liker det, men dette er nå min
mening... dette er viktig spesielt
etter rails..

helt klart best å se bakover, f.eks hvis du prøver å ta zero og ikke se bakocer de første gangene du prøver det så skal jeg love deg at det går til helvete :P

Av og til synes jeg det beste er bare å la beina finne bakke nav seg selv. Med en gang du har landet, kan du snu hodet å se bakover. Men et tips er rett og slett å la beina føle seg frem mot bakken alene.

du sier at beina skal føle seg frem til bakken. hvis du lander baklengs på en bigjump og ikke ser etter når bakken nermer seg er du fucka. du må selvsagt være klar over når du lander.

foresten vil jeg tro det er ren refleks at man ser etter. vedder en tier på at du ikke klarer å blunde øynene/se oppover for å la beina føle når bakken kommer.

tror ikke jibbaholic tar baklengslandinger jeg... hvertfall ikke på big jumps.
selvfølgelig ser man etter landingen hele tiden.. men du må nesten prøve på mindre hopp og prøve ut selv. jeg ser ned mellom bena, noen ganger ser jeg meg bakover.

Seff trenger man ikke se bakover når du lander, man har jo noe som på fint kalles romfølelse hvor du har en hvis følelse over hvor du er i forhold til bakken. Personlig ser jeg nesten alltid bakover, men under raske spins hender det ofte at jeg "føler" meg frem. Under zero spins på bigjump får jeg rett og slett ikke til å se bakover da kommer jeg bare bakpå.

Det kommer jo veldig an på størrelsen på big jumpen boysa.... Siden det e en som lurer på hva man bør gjøre, er han vel sannsynligviss ikke super dreven heller. Jeg vil rett og slett anbefalle å prøve begge deler på små jumps først. Men skal man over på skikkelige big jumps må man vel se litt bakover. I alle fall gjør jeg det....

trenger ikke se bakover men . du ser automatisk ned
mellom beina eller på siden. . hva gjør du . blunder øynene
eller ser på sola. ?

Siden han spurte om råd regnet heller ikke jeg med
at han var veldig dreven. Du burde jo kanskje få litt
feelingen av hvordan det er å lande baklengs på
små hopp før man går over på big-jumps. på et lite
hopp hvor air-timen ikke er lang, kan det derfor
være like greit å bare la beina føle seg frem. bare
for å få følelsen av hvordan det er...
Kjøtthue...

Prøv deg frem på små hopp, og gå gradene. Å stå mye på ski og trene på øvelser er beste løsningen.

 
Annonse
Annonse
Annonse