Bærums barbie-gutter

For oss som digger et godt knegg er det bra at vi har barbie-guttene fra Bærum. Når Alexander Nicolai kommer i sin rosa topp og skaut på hue, spør min bestemor: Hvem er den småpiken der? jeg svarer "Så, så, gamla, det der er en gutt, og han får deng til hælga. Og han klarer ikke ta igjen, for jeg har en avsindig muskelmasse og et meget mørkt belte i kickboksing." Så blir bestemor beroliget, og hun lever enda litt lenger. Men vi må passe på at vi ikke slår gørra ut av alle barbie-guttene, for ellers blir det jo ikke noen igjen å le av.

Æ LEEEEEEEEEEEEEER!

NÅR SKAL GUTTA FORSTÅ AT DET IKKE ER MASKULINT OG TILTREKKENDE MED ROSA OG TETTSITTENDE KLÆR, UNDRER JEG!!når du er hetrofil skal ikke kjæresten din gå i samme genser som bestevenninnen din

Hva er "et godt knegg"??
Skjønte ikke den, jeg...

Det er vel ikke bare Bærum som har slike transer, også Oslo Vest er full av dem. Beveger du deg fra den riktige sida av Oslo over til transeland (Oslo Vest), ser du disse "gutta" i rosa topp og hårbånd. Transene lever tydeligvis godt i Oslo Vest, mange av dem er rimelig feite, og La det Coste, Far betaler gjelder vel like mye transe-barbiene som andre soss.

Dette er et meget bra debattnivå! Gratulerer!!! Her får jeg virkli lyst til å bli en stund...

Hahaha! Herre va et knallbra innlegg, skjønne ikke korfor dæm gidde å kle seg som homse patruljen..

Er redd for at dette ikke bare oslo og Blærum som sliter med dette problemet..
Bergen har utrolig nok også mange slike bøgiser som åler seg inn i de trange buksene, med de mest rosa gensrene og hårbånd og alt det faenskapet..
Er redd for at noe må gjøres med denne landeplagen..

Fint å se at du ikke tiltrekkes av de androgyne skautegutta!
Merket at det har blitt vel mange av dem på NTNU der jeg
går. Dere chics fra
Bærum/Oslo Vest er ofte rimelig digge, så nå når dere liker
gutter med skjeggstubber så kanskje jeg skal begrave
avskyen mot dere og heller kjøre mr lova"lova"

Stå på! Ta dem! Hater de teite guttene. Veldig at du har avsindig muskelmasse også. Litt mindre plass til andre saker. Du er keeg. Hilsen meg

sier som schau. hvem i hælvete har sagt at det er greit å se ut som svensker?

usch, sånne bærumsgutter er det jævligste. ta en tur innom skolen min og fortell dem det, please!

http://www.home.no/lindblad2/vierkeege/eventz.html men det dærran va jo å fæstli da! fant det på den keege sia

Hvis de femigutta har et fnugg igjen av heterofilitet, så er
det jo nok at dere jentene klenger dere på sæggegutta, så
skjønner de at de selv er avskyelige skampletter av noen
fjollegutter.

Det er helt greit å gå med bånd på hue, men det er den overdrevne bruken av solarium og annet jentestæsj som tar kaka... Har ikke noe i mot at folk kler seg sossete, men det er oppførselen og innstillingen til folk utenfra som er patetisk... Vi er fra bærum og vi er best, det er der problemet ligger... Og briefingen med cash er bare helt latterlig, det vil de forstå når de vokser opp... Og til dere jenter som TRAKTER etter disse "KEEGE" gutta som de kaller seg, vil en dag skamme dere over at dere overhodet viste dere sammen med dem... Vi normale heterofile gutter ler av dere jenter som dilter etter disse feministene...! Jeg skal love dere at noen av disse "KEGINGENE" bruker dobbelt så lang tid på badet enn dere, for å ikke snakke om kosmetikk...Hell litt vann i trynet på dem så sminken og kremen renner av!

det er kjønnsrollenes utflagging som har skylda folkens.. se på beckham, han var den heteste sist gang jeg ble oppdatert. fyren har bling bling osv osv .. han er en femikladd og en unnskyldning for keegefolket å kle seg ut som klovner..

min teori er at det er en sånn forbipasserende greie som slengbuksene sikkert var i sin tid. la oss håpe det ikke blir musikk ut av det.. nei faen det har jo allerede skjedd!

åja, ville forresten fortelle dere at vierkeege.tk er en køddeside laget av en insider soss som har insett hvor patetisk det blir. jeg kjenner dem som har laget dem, det er faktisk ment som harselas. Vi har litt selvironi i Bærum.. personlig syns jeg det er "schtøgt" å si hvor jeg kommer fra når jeg er i andre deler av norge..

æsj æsj. Jeg hater sånne bærumsgutter. Og alle fra oslo vest. De kler seg som jenter og ikke som MANNFOLK! Femi menn er det de er. Ingen av dem har noen gang gjort en eneste dags ærlig arbeid f.eks. flyttet stein i steinrøysa, trukket kua ut av bekken, gravd en grøft, "byttet koil te treskern te nabo"n bort"n"for han Ronny-Benny," eller brent litt bråte.

herregud.
la nå bærums-dudene kle seg som de vil.

Fætter ikke at disse barbie-gutta ØNSKER å se ut som sopere! Det er ikke noe galt i å være homo, men akkurat som gutter vanligvis ikke ØNSKER å se ut som jenter, ønsker hetero gutter gjerne ikke å se ut som sopere. Merkelige greier... og i tillegg går de rundt og blærer seg og skriker at de er best og tøffest og bærum ruler...! For en gjeng duster. De fortjener deng, som en skrev over her, men det er jo ikke pent å denge jenter heller...

Men hva har dette med ski og snø å gjøre? Dette er ikke rette forum for denne "diskusjonen"...

Barbie-gjengen er særdeles synlig i ski/brett-miljøene, det er grunnen. de trenger korrektiver, og det får de tydeligvis ikke hjemme. Men når vi denger dem på Stavkroa og Garasjen, tenker jeg de dropper hårbåndet og rosatoppen neste gang

OK, jeg er Bærumsgutt.Familien har bodd her i generasjoner.Født og oppblåst her som man sier. Føler jeg kjenner kommunen ganske bra etter et relativt langt liv her.

Likevel kjenner jeg meg ikke heeelt igjen i debatten her. Javisst finnes det klysegutter, men sånne har jeg møtt på Lillestrøm og. Min omgangskrets i Bærum består i all hovedsak av jordnære folk med mer eller mindre penger, hus, hybel, gammel mazda, ikke bil eller dyrere saker. Men fellesnevneren er at de ikke går rundt og skryter av hvor de er fra, hvor mye spenn de har, eller hvor rå de er på ski (flere av dem er faktisk ganke dyktige på fjellet....).

Det er folk utenfor kommunegrensen som legger lista. De har har en vrangforestilling om oss, og det er greit nok. Men til saken: De som slenger bensin på bålet er i hovedsak _innflytterne_ til Bærum. Oslofolk med litt spenn som kjøper seg hus i Bærum. Ungene blir av en eller annen grunn slik det beskrives her...Fatte det den som kan, men sånn er det ihvertfall...Og vi flirer av dem.... wink

Vel, dette var en betraktning fra en bærumsgutt i 30-årene med gamle ski, men gode venner.

 
Annonse
Annonse
Annonse