Bad gastein

Hei.
Me er ein liten gjeng som skal til Bad Gastein i slutten av des i rundt ei veke.
Er det nokon erfaringer av kor me kan leige leiligheter, nokon som har ein leilighet?
Eller nokre andre erfaringer av buplasser der?

Takker for svar!

vi var en god gjeng som var i Bad Gastein ifjor. Vi bodde på Haus Platzer og var egentlig veldig fornøyd med det. Øverste leilligheten har kjøkken stue med sovealkove (2 dobbelsenger) og i tillegg er det 2 soverom (ett med dobbelseng og enkel og ett med en enkelseng). bad og veranda. Boligen inneholder flere leilligheter i forskjellige størrelser, prismessig var det ikke så veldig dyrt og boligen er plassert veldig sentralt i forhold til heiser og sentrum. Den ligger ca 50-60m fra Hæggbloms bar, som kan være en fordel vist du kommer krypende ut derfra smile.

Du kan kontakte Familien Platzer på telefon:
0043 6434 2347

eller e-post:
marianne.platzer@utanet.at

Mer info kan du også få ved å sjekke denne linken:

http://www.gastein.com/en-accommodation-appartements.htm

leide også leilighet av en som het marianne der nede, trivelig lite, i først etasje med balkong og egent bad, kostet ikke så mye og lå rett bak eurospar.
vet ikke eksakt hva det egentlig koster, da hun rotet med vår bestilling, så vi fikk det billigere.

+43 67 64 74 07 10
nb. hun snakker dårlig engelsk, men litt.

gå inn på www.firstdescent.com

finn tlf til Henning Solum. Norsk/svensk. Han Eier hele bygget hvor Heggbloms ligger. Der vet jeg det er en leilighet som kan være ledig om den ikke er leid ut... Vi flytter ned fra topp etasjen til en større i andre etasje i år så vet at den vi hadde er/var ledig hvis ikke kjenner han sikkert til andre som leier ut i BG...Pris på leie ligger på 200-250 euro måneden i BG, vet desverre ikke noe om Uke's prisene. Hvis ikke er Krone Euro yout hotell et alternativ. Billig hvor du får allt fra sovesal til enkle rom...Ta kontakt om det er mere du skulle lure på!!

Takk for svar og hjelp.
Eg har sendt mail til marianne, får sikkert svar av ho imorgen.
Ole-kr: Eg får ikkje den linken du la ut til og virke, skrivet feil? Det virker jo meget intressant om dei leiger for ukes betaling.

Er det nokon god side for og fine plasser og bu der nede? Ein søke side der ein har samlet ein god del alternativer.
Takker for hjelp!

Kan stemme at den linken ikke funker...heheh....skal være www.first-descent.com

Men har ingen aning om Henning har noe ledig mulig den leiligheten vi hadde i vinter blir bomse leilighet og da er den nok leid ut allerede...
Har aldri satt meg så inn i leilighets greiene i BG...Etter første sesongen kjente vil folk og hadde de kontaktene vi trengte for å få boende videre. Turist infoen sier de ikke har noen oversikt,men om man maser litt så skal det være mulig å finne noe.
Vet det er et stort hus 10 min gange fra sentrum som har masse leiligheter både for sesong og ukes utleie. Masse bomser som bruker å bo der,men jeg får ikke tak i noen av de jeg kjenner som bodde der i vinter og husker ikke hva hun dama het desverre!!
Jeg kan prøve å finne noen tlf nr når jeg kommer ned i Starten på desember om dere ikke har funnet noe...Hvor sent i Desember tenkte dere å reise? bør være muligheter for å finne noe så tidlig på sesongen...Min første sesong sattset vi og dro ned uten noen for for boende....vi sov under tak den første natta!! ikke noe fresht,men det funka den første måneden!! grin Alltid muligheter!!

Var i Bad Gastein for 2 år siden. Var veldig bra med snø der da. Men hvordan er det med snø rundt nyttår? lurer på å dra ned 29.des. og være der ei uke.

Når du var der for 2 år siden var det letterlig mye snø rundt nyttår...Da dumpet det jo jevnt fra 1 desember og litt ut i januar før det var 3 uker m blue bird før det snødde igjen i februar...Nå sist vinter var det ikke stort med snø...funka jo å kjøre offpiste,men da var deg greit med et par råttene ski som tålte ublide møter m stein!!

I følge de lokale heltene som har tråkka i dalen de siste 80 åra skal det bli en snørik vintert igjen nå,men når snøen kommer vet jeg ikke grin

Da har eg sendt rundt nærmare 30 mailer til forskjellige leiligheter i Bad gastein, fått svar på rundt 10-15 der alle var full booket, utenom den eine som var meir eller mindre luxus leilighet, ikkje heilt i våras gate kan du seismilewink
Så det ser ut at det er flerie enn oss som tenker seg ned der i årsmile.
Det er vel ikkje fleire som har hatt problemet og til slutt funnet ein plass kor dei har ledige leiligheter til ein rimlig peng?
Me er no 5stk som reiser ned den 29 desember.

Tenke og å dra ned 29.des, men har heller ikkje funnet no sted å bo...
Veldig populært i romjula og nyttår..

Min første sesong kom vi ned nyttårs aften...Hadde ikke boende,men fikk det på dagen...det var riktig nok langtids leie da for 3 måneder så mulig det er litt lettere...Har desverre ikke flere tlf nr eller folk som jeg vet om nå...:S Hold det gående så finner det noe...er der fra 2 desember så kan eventuelt prøve å snuse opp noe da...

Tur blir det, sjølv om eg skal ligge i teltsmile
Håper me har funnet noko før da ja, vis ikkje så gir eg deg beskjed, takk for tilbudet!

Da har me fått oss plass i bad hofgasteinr, på Haus Weitgasser.
Mottok nærmare 30 mail med; sorry, we are fully booked. først, så er godt og endlig fått plass.
Har fått eit posetiv svar til vis det er nokon som enda mangler plass og bu.
Takk for all hjelp!

jeg er muligens interessert i å leie noe hele vinteren men har ikke sjekka noe ennå. var det såpass stappa allerede? Noen som evt vil gå sammen om å leie noe fra januar og utover?smile

Snakket med folk I BG nå i dag og det er rimelig fullt overralt...de sliter med å få tak i leiligheter til sitt personale osv så hva som har skjedd i Bg siden sist vinter vet jeg ikke...mulig mange bomser som skal tilbake på nok en sesong og fortsetter å leie der de har bod tidligere....ikke vet jeg!!

Hofgastein er fint det,men kanskje litt langt unna livet...Er ikke så mye unge folk som bor der mere lokale og godt voksene nedlendere og Engelske...Men ring Taxi alex så henter han dere for en fin pris opp til BG grin
Sees i vinter da Pistols.

Trudde ikkje at det skulle ver noko stress og bestille i den perioden, menmen, fekk oss eit krypinn til slutt.
Ja er dumt at me blei i bad hofgastein, men det var ikkje sjans til og få i bad gastein! Såklart fekk eg ein mail berre ein time etterpå bestillingen var i boks at det var blitt ein ledig leilighet i bad gastein allikevel..
Men korleis er buss/tog system mellom dei to plassene?
Langt og reise?
samt er det andre ting eg bør gjer/ få med meg når eg først er der nede?

Det kribler ivertfall i beina no!

Ordner seg som regel bare man ikke gir opp grin

Tog og buss går det rimelig ofte mellom byene...er vel ikke mere en 10 min med bil i mellom...Husker ikke hvor ofte det går buss tog osv men det sjekker du ut på oebb.at tror jeg...Kan også stå på ski fra Hofgastein og opp til bg grin Er vel ikke noe spess du behøver å vite! bedre om du stiller de spørsmål du trenger svar på så kan jeg svare etter beste evne grin

Jeg er veldig interessert i tilbud dere har fått! Skal selv nedover med dama 29.12 og blir i 7 dager. Faen så vanskelig å få plass i dalen sad

Skal sjå om eg finner det, men tviler veldigt på at det står ved lag, nesten ein mnd sia eg blei tilbudt det!
Er fuldt der me skal bu no og, det var ledig ein plass der, trur det er berre til og spame ut mail og håpesmile
Prøv deg på bad Hofgastein og andre nærområder og, Bad gastein er håplaust fylt i den perioden..

Fikk napp hos et hotell i Bad Gastein. Aner ikke standard. Satser på at det er greit...

 
Annonse
Annonse
Annonse