Back packing i Thailand

Jeg skal reise back packing i fire mnd. En mnd. skal jeg tilbringe i Thailand. Noen som har noen gode forslag til hvor jeg bør dra og må få med meg? Har jeg tid til å reise utenfor thailand også eller blir det kanskje for kort tid?

...er bedre enn andre.
Ikke bruk tid i Phuket hvis du ikke vil havne i en turistfelle.
Dra heller sørover langs vestkysten fra Krabi og nedover på øyene helt sør til Ko Kradan. Det er også flott på østkysten, men noe mindre tilrettelagt. Kjøp evt. siste utgave av Lonely Planet og les deg opp. God tur!

du er litt inne i klatring/buldring så kommer du ikke innom en tur til Railai beach/ Ton Sai beach utenfor Krabi. Paradis med late dager og klatring. Det holder å ta med sele og sko. Klatrepartner med tau og kortslynger finner du lett på stranda.

at du reiser til Krabi og vidare derifrå ut til Railey og Ton Sai beach! Det er eit eldorado for klatreinteresserte!
Viss du har andre interesser enn klatring, er Krabi uansett eit greit holdepunkt, fordi du får transport ut til dei fleste øyane i nærleiken.

bruk tid på ton sai og reily, det er paradis på jord, men vil du se litt annen natur er det vært å reise litt oppe i nord og se litt fjell og landsbyer, fantstiske områder å reise i. men dropp phuket. bare pedofile tyskere og dårlig partyliv.

bangkok er og en opplevelse, litt stor by men fin å bli en 2-4 dager i.

thailand er utrolig bra, misunner deg litt nå!

Vet lite om back packing i thailand, men har front packet en del, og har funnet ut at det er viktig med en god rumpetaske, som man selvfølgelig monterer foran.. Helst i svart skinn.

Legg turen til Railey og Ton Sai!! Da får du også med deg verdens fineste strand (faktisk på førsteplass jf VG): Koh Phangan!

Bangkok - har ikke festa før du har festa i Bangkok!!! De andre stedene må sees ja, men et par dager i Bangkok er et must!!

Jeg er selv i Thailand naa, men reiser hjem til jula. Anbefaler deg aa ta kansje 2 uker i Kambodsja, hvor du da bor ta turen innom Angkor Wat, og saa kan du ta turen til Sihanoukville ved kysten. Det er nydelige strender der, og ikke fult saa mange turister. Saa vil jeg anbefale deg 1 mnd i Laos, det er veldig rolig og folk er utrolig vennlige. Du kan starte i sor, fra Kambodsja og reise nordover til Vientiane og Luang Prabang. Fra Luang Prabang kan du dra vidre nordover, eller du kan ta 2 dagers elvebaat til grensa til Thailand. Herfra kan du da dra inn i nord-Thailand.
Saa bor du selvfolgelig bruke en del tid paa oyene i sor-Thailand, det er fantastisk der! Paa Ko Tao er noe billigere aa ta dykkerkurs enn paa vestkysten, og du faar mye fin dykking der.

Du faar ha en riktig saa fin tur!!

Hadde selv en bra tur for noen år siden hvor vi bodde hos en stamme i en fjell-landsby noen timer med bil og mange timer til fots fra Chiang-Mai i nord-Thailand. Spesiell opplevelse å sitte rundt et bord uti bushen med Karen-folket og spille Gris etter Tommyball-prinsippet uten å forstå hverandres språk. Vær forøvrig forberedt på at du vil få servert ting du ikke ønsker å vite hvor kommer fra... wink

 
Annonse
Annonse
Annonse