Bachleor i friluftsliv

Hei!
Jeg lurte på om det er noen som har erfaringer fra bachleor i friluftslinjen i Sogndal? Og om der er noen som vet hvordan denne linjen er i forhold til andre friluftsstudier?

Med vennlig hilsen
Liselotte

nå gjør jeg dette: http://www.voss.fhs.no/Default.aspx?m=&altm=101

bacheloren er fin den, 1. året består av idrett grunnfag. veldig bra lokalitet for en sånn linje, bra miljø og mange aktive folk. tør ikke uttale meg i fohold til andre linjer.

bodde på hybel med ett par folk som gikk på linja for 2 år siden. og møtte en del andre som gikk der, så etter min erfaring er det veldig mye bra folk der. og høyt aktivitetsnivå, bra lokalitet.

Siden du er jente selv så kan jeg legge til at det var mye jenter som gikk der og.

Hallo!
jeg går selv 2 året bachlor i friluftsliv og det kan virkelig anbefales. Det er mye fokus på vinter og bratt friluftsliv. Har møtt folk fra NIH som går friluftsliv der i jotunheimen og det er litt kortere vei her ifra kan du si.. Kan ikke uttale meg om de andre stedene, men vil anbefale sogndal, og som det ble sagt tidligere her så er det en god del jenter her oppe også..

Hello.
Jeg går og 2. året på Bacheloren. Hadde mitt første år på høgskolen i Vestfold (idrett grunnfag), og begynte her i høst. Jeg stortrives her oppe. Bra studentmiljø, ypperlige skiforhold om vintern (20 min kjøring så har du snøsikre topper oppmot 1600moh), kort vei til Jotunheimen, gode klatremuligheter inne og ute, for og nevne noe. Studiet er og bra, og jeg har ikke angra på at jeg begynnte her oppe.
Dette året har vi blant annet vært på kano tur, fottur i Jotunheimen, brekurs, 6 dagers vintertur på Hemsedalsfjellet, topptur i Jostedalen og Hurrungane og har igjen Josten på langs, for og nevne noe. Har selv denne sesongen vært 60 dager på telemark/alpint, og har kosa meg (og dette har vært en dårlig vinter sier de???surprised
Kjenner ikke til studiet andre steder, men kan anbefalle Sogndal.

 
Annonse
Annonse
Annonse