BURTON- noen råd?

Jeg har desværre vokst fra mitt kjære Sims brett som jeg forguder og nå er jeg på leting etter nytt og bedere brett for fart og hopp.

Har sett på Burton sitt Trooper brett høres ut som et bra brett.
Er det noen som har erfaring med dette brettet som kan si noe om det?

Hvor fåes det kjøpt i Norge?

på forhånd takk!

Hilsen Trønder jenta!

Hvis du har vokst fra brett, vil ikke det si at du har sluttet å hasje og har tenkt å kjøpe deg ski?? Bare spørr jeg....

Sett litt på Trooper brettet, men valgte Customen.... Hvor høy og Tung er du da??? viktig å ta det i betraktning, pluss nose til pudder og flyt... Burton er uansett bunnsolide planker... og til den som maser om skikjøring kan faktisk Custom S bli ski : ) he he... hva slags kjøring bruker du brettet til da??? Dozer du pudder er et nok et bra valg, men spinner du som en parkrotte, er det nok noe tungt og rettningsbestemt for det... Regner med det er et seriøst Freeride brett du er ute etter... sjekk ut "ST, Severe Terrain" fra Winterstick. www.winterstick.com ... litt dårlig info på sida, men sinnsykt brett.

er 168 og 63 kg!
Jeg er vel en stor stilmix... ene dagen på hoppen og andre midt oppi en snø haug i lia!
Hørt noen sa at Trooper var et et fint altmulig brett. Takk for hjelpa!

kjøp troop brettet du, kan garantere at du ikke angrer. Det er et kjempe deilig brett med gode allroun egenskaper, men om du vil ha litt bedre flyt i løssnøen bør du se etter burton feelgood..

Sjekk ut www.SNOWBOARDSHOP.NO De har garantert brett til deg!!

 
Annonse
Annonse
Annonse