BESTE SKISTED I EUROPA - HVOR ?

Vi skal igjen nedover i uke 6, men hvor reiser vi i år. Krav er ingen buss transfer til heiser, store offpist områder, bratte bakker og snøsikkert.
Vi er mer podderhunder og cruisere på telemark en råcarvere i prepp bakke.
Anders

det er jo mulig å ta turen til Chamonix.. men der er det jo buss uansett hvor du skal og utrolig mye folk.. må opp tidlig for å få mye bra urørt pudder.. men har hørt mange anbefaler La Grave.. hvertfall før.. vet ikke om det også har blitt en turistmaskin..

Vil anbefale engelberg, masse offpistmuligheter.( lett å bli kjent i området) Smt Andermatt( er ikke så mange sesongere der som i Engelberg) En liten plass utenfor chamonix(les contamines). Eller bare dra dit snøen er: skjekk ut snow-forcast.com noen dager før du bestiller biletter..

...but then I have to kill you

La Grave, skal til Chamonix i vinter.Har hørt mye bra om det stedet!

Chamonix kan sikkert være fint det, hvis du er oppe før sola og i bakken før heisene er åpne!! Blir utrolig for oppkjørt off pist og du er ofte avhengi av guide.. Nei, utforsk Gasteiner dalen!! Bad Hofgastein, Dorfgastein, Bad Hofgastein og Sportgastein.. Relativt få som kjører så mye utenfor løypene og det er mye å velge mellom.. Finner du de rette stedene der kan du kjøre en hel dag uten å se andre... Og det er en av de mest snøsikkre områdene i europa!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse