Arcteryx og størrelser

Hvordan er det egentlig med Arcteryx sine størrelser?

Kjøpte i fjor en Sidewinder jakke, tenkte jeg skulle skaffe meg skikkelig skijakke, kjøpte i L og regnet med at det måtte passe lenge med tanke på armlengde. Jeg tok feil, fikk byttet til XL, og fortsatt er den i korteste laget , i alle fall til å være XL. Alle andre jakker jeg har er i L , noen i M.
Er 185 på strømpelesten, ikke noe uvanlig lang i armene.
Kjøpe senere en anorakk fra Arcteryx i L, den passer ypperlig.

Er det virkelig så store forskjeller på størrelser fra modell til modell?

Jakkene er forsåvidt ekstremt lite brukt og selger billig!

har samme problemet som det med de størrelsene, men hvis den anorakken er i klatreserien til Arcteryx (kommer ikke på hva serien heter) så har den lengre armer rett og slett for de det er en klatrejakke, og er beregnet til at man skal ha armene over hodet...(det var en lang setning gitt).

er selv 183 , og har litt lange armer, Alpha jakken (som er en klatrejakke) passer meg fint i L, men Sidewinder må jeg opp i XL for å få lange nok armer.


hvis du må gjøre noe før frokost, spis frokost først.

Ja, hvis det har seg slik at klatremodellen har lengre ermer forklarer jo dette litt.

Og får å få rett armelengde må jeg jo opp i XL i Sidewinder, så da blir den så fryktelig posete både bak å frem. Kunne jo hatt 5-dobbel mage ! Bare irriterende! Også et elelding snøskjørt til å være på en av toppjakkene innen ski fra Arcteryx : )

Har også oppdaget at det er forskjell på str. har to stk Theta Ar jakker hvor den en er medium og den andre er small, er selv 183 og har beholdt vekta, kjøpte small sist. Bestilte en t-shirt i medium og den virker som xxl. øm

 
Annonse
Annonse
Annonse