Arcteryx Bora 80

Noen som har denne sekken selv og har erfaringer, eller andre som har meninger om den?
Vurderer seriøst å kjøpe den.

Vil ikke si jeg er noe sekk-kjenner, men de turene jeg har brukt den så virker det som en utmerket sekk! God bærekomfort og mange detaljer som faktisk er ganske praktiske. Men jæveli dyr da, du får vurdere om det er verdt penga.

Regner med at du er klar over at det er 40 %rabatt på den på sportsnett? Veldig god bærekomfort både med tyngre og middels tunge bører, gode og funksjonelle løsninger og god kvalitet/slitestyrke tvers gjennom. Har selv sekken (eldre modell)og er superfornøyd.

Det er nettopp grunnen til at jeg plutselig fattet interessen for denne sekken.
Men så ble jeg gjort oppmerksom på at Sportslageret har denne sekken til redusert pris, 1749,-

Lowe Alpine Contour 80+15 L ryggsekk
Legendarisk storsekk med komfortabelt, regulerbart bæresystem. I toppsjiktet i TV 2 HJELPER DEG test av store sekker nå i høst!!

Tenker jeg skal finne den Tv2-testen jeg.

jeg har hatt denne sekken i snart ett år. da jeg kjøpte den var jeg rundt og testet mange modeller fra forskjellige produsenter og bora var den klart beste for meg. hoftebeltet er også slik at du kan stille det stivt nok til at det kan ta mye tyngde. samtidig kan det slakkes slik at det kan brukes når du f. eks. går på ski.

lowe alpine sekken passet meg ikke i det hele tatt. dessuten har den en del "billige" løsninger.

jeg har en maskin til salgs hvis noen ønsker en topp maskin! ril å redigere snø filmer på? redigere foto?

da er dette den beeste maskinen du kan ha!

Du kan få en Sega Megadrive med Sonic 1 og 2 til i bytte for den.

I dag var jeg og snudde på sekker og kikka litt rundt. Jeg tror jeg har mest lyst på Bora 80 i det nye vanntette stoffet, selv om den blir noe dyrere.

Hjelp! Er denne sekken fortsatt på tilbud.
Fant den ikke på sportsnett.no
Trenger link. Takk folkens

nå er innleggene over nokså nøyaktig 1 år gamle, så det ville forundre meg om sekken enda var på tilbud ja. [url=http://www.oslosportslager.no/product/2660/5644/403072/Arcteryx_Bora_80_Classic_ryggsekk%2C_herre.html]HER[/url) finner du derimot Bora 80 classic på Oslosportslager. litt billigere enn den nye bora sekken, men fremdeles veldig god!

smile
Der ser du, slik kan ein bomme med eit år.

Det der funket ikke særlig bra. du får lime inn denne i browseren din da : http://www.oslosportslager.no/product/2660/5644/403072/Arcteryx_Bora_80_Classic_ryggsekk%2C_herre.html

 
Annonse
Annonse
Annonse