Anbefalt telemarkski til jente på 60kg!

Har noen gode forslag på telemarkski til jente som er god på ski, 60 kg, 167 cm!
Skia skal brukes mest i bakke, med vekt på lettsvingthet (ski som er leken) og stabilitet.

Svar ønskes!

?

Stöckli Laser SC er sjefsbra bakke ski til telemark. Enormt fartsstabil "racecarver" som er håndlaget. Radius ca. 15-17 m (avhengig av lengde)

Du bør vel kjøre 168 cm.

myke ski er lettsvingte - stive ski er stabile i fart. Det er liksom det som er dilemmaet. Stive ski kan være "lettsvingte" i stor fart, men det viktigste spørsmålet er vel egentlig om du kjører raskt med store svinger eller noe senere med relativt korte svinger. Det første krever stivere ski enn det siste.

Mitt beste råd er å få prøve ulike ski. Har fått UTROLIG mange gode og dårlige råd selv, men det er ved å prøve at man har mulighet til å finne den skien man passer til. Finn ut når det er demohelger til fjells, eller hør med din lokale sportsbutikk om det er mulig å prøve skiene. Jeg vet noen butikker tilbyr dette. Venner har ofte ski man kan prøve, også.
Lykke til!

Er omtrent av samme størrelse, 171cm, 65 kilo, og bruker Dynastar Intuitiv 68, 167cm med bredder på 95-68-107! Funker knall bra på nermest alle forhold! Kjør på et par rottefella SuperCarve 30 mm, med Cobra bindinger, og du er i finalen!
Lykke til!

Hvis du skal ha en super lettkjørt og leken ski til alle forhold, så gå for Zag freeride i lengde 167.
De er er helt rå, og gjør deg til en bedre skikjører.

 
Annonse
Annonse
Annonse