Alpetur med bobil, feb/mars

Hei kjære snøhungrige medmennesker.

Vi er tre stykker som skal på dimmetur i en måned fra 3 feb til 3 mars. Bobil er bestilt og står og skriker etter oss i Munchen. Planen var å kjøre mot Chamonix/La clusaz via St. Anton, Iscgl verbier osv. for så å kjøre tilbake igjen. Jeg lurte på om noen hadde noen erfaringer fra tidligere turer,steder som må oppleves osv.
Vi har et budsjett på 40-50 k per pers, så blir sykt bra.
Vi er rimelig gode frikjørere alle tre og er derfor intressert i å komme oss på steder der snøen ikke blir oppkjørt etter 40 min(men st. anton må oppleves) og der klippene er høye nokk til at det suger i mage.
Noen som har noen bra steder å komme med på den ruten, evt erfaringer/tips og triks?

Mvh Marius Nygård

Av de stedene du nevner hadde fattern en ukes tid i St. Anton. Til Ischgl var han/vi bare på dagstur, så der er det lite input på boforhold. Det som er å si om sistnevnte, er at du får ev. nysnø for deg selv.

Pettneu heter campingplassen i Stanton:
http://knutaberg.blogg.no/1202899386_p_plass_i_pettneu_arl.html

Fra München er vel avstanden overkommelig til både Garmisch og Oberstdorf. Dachstein ligger høyt og skal være bra, men jeg har ikke vært noen av disse stedene.

Han har sikkert noe input ift. bobil i St.Anton hvis dere har spørsmål. Send meg i så fall ff-mail.

Takker for svar... Ja Iscghl skal vi til uansett, har hørt mye bra derfra. Mulig vi tar turen innom lech og. Har lest om et sted som heter Fiss i området og, som visst skal være en bortgjemt perle.

Det med boforhold er ikke så viktig, bobilen kan gå et par dager uten strøm osv, men vi blir jo gjerne en ukes tid i arlberg området så da er nok pettneu en kurrant plass å bo. Så takker for det tipset. Noen som vet hvordan det er å parkere bobilen et random sted på sånne steder? er de sære på det, sånn at du må sove på campingplasser hver natt? Går jo litt ut over økonomien når du skal være på reisefot i 28 netter.

tenkte forresten at ruten skulle være fra munchen til garmisch(er det bra pudder der?)så videre mot st anton, davos,st moritz-laax-verbier-chamonix-la Clusaz-munchen. Noe i den duren, kan bli en legendarisk tur... Er ikke friskt å begynne å glede seg nå.

Du finner vell pudder over alt så lenge du har været med deg.

Var 2 måneder i Bad Gastein i vinter. Anbefaler det på det sterkeste. Mye bra kjøring om du leter og traveserer litt. Pudderet ligger også lenge på de rette plassene.

Utelivet er det heller ikke noe å si på smile

Syns å huske at det ligger en campingplass i Bad Hofgastein...
Har hørt at de ikke er så veldig begeistret for bobiler som parkerer på vanlige parkeringsplasser (turisme er jo en stor intektskilde i Østerrike ivertfall).

Hvor leier dere bobil? Hvor mye må dere betale?

http://www.freeride.se/forum/thread.php?t=55683

Der står det noe ferskt info ihvertfall........

 
Annonse
Annonse
Annonse