Alpetur- Hvor?

Hei,

Planlegger en tur til alpene med 4-5 kompiser. Vi er alle studenter, så er ute etter et rimelig alternativ. Har dere noen tips til hvor vi bør dra? Billig øl og ungt klientell er selvfølgelig et stort pluss!

Noen som har en formening om hvor mye man kan få reise, opphold og heiskort( 4-5 dager) for om man drar utenom ferier, samt ikke bestiller gjennom reiseselskap?

Mvh

Hans Tore

...er det alpelandet hvor du får mest for pengene.
I alle de store destinasjonene finner du rimelige "student-alternativer", personlig ville jeg anbefalt St.Anton for ditt "bruksområde".
Byen er i utgangspunktet litt "posh" så du finner billigere, men den er så godt utbygget at du slipper unna uten å blø hele studielånet.

Har bodd i 6 manns leilghet her http://www.apart-fauner.at. Finnes sikkert billigere muligheter enn dette også hvis du leter litt feks. på http://www.stantonamarlberg.com

Hvis du regner med rundt 1000-1500,- for å bo (i "midtsesong" - fra nyttår og ut januar eller fra siste halvdel av mars) og 2000,-for heiskort per uke sprekker ihvertfall ikke budsjettet for gæli'.

Øl og mat får du regne på sjøl, prsinivået er generelt sympatisk, er du heldig med eurokursen nærmer det seg halvparten av norske priser.

Men når du går ut så hold deg til øl, drinker er av en aller annen ape-dyrt på utestedene.

 
Annonse
Annonse
Annonse