Alpene for 20+

Skal en uke til alpene i vinterferien. Hvor er det best å dra? Chamonix er jo fett, men kanskje litt for høy "svenske" faktor? (Max Party og oppkjørt på 123...) Hva med Val d`Isere, St. Anton etc? Noen som har erfaringer? Hvor er det best forhold i februar? Og lykke til til gjengen på 40+. Det er tross alt skikjøringen som teller, og da bør det være ett fett om du er 20 eller 40...

Tydelig at du aldri har opplevd å føle deg totalt utdatert på Funky Chicken i Stanton. Før var vi konger, nå er vi en gjeng gamle sulliker. Ikke festlig i det hele tatt. Og vi har gryn, men ikke så mye gryn at det kompenserer for 20 års aldersdiff. Som Vaskebakke klarer f.eks.

Må si at det der med alder aldri har plaget meg i Saalbach. Ung og gammel(hva er det?) går godt sammen, og personer fra absolutt alle aldersgrupper er representert hver dag på Hinterhag Alm. jeg er 27 i år, men det virker absolutt som både de på 18 og 70 har det morsomt der.

Chamonix er bra det, men et sted i utlandet hvor du kan bestille alt du ønsker på svensk/norsk er kanskje litt overdrevet. Man burde også kjenne skianlegget veldig godt for å finne de beste stedene utifra værforholdene. Anlegget er jo knyttet sammen av flere mindre skianlegg, og med lite snø kan det være slitsomt å komme fra sted til sted.

Var i Val d'Isere/Tignes i februar for noen år siden, og likte det veldig godt! Et enormt skianlegg med bra muligheter, og vi hadde mye snø. Selv ville jeg nok kanskje dratt til Val d'Isere hvis du ikke ønsker svenske-faktoren som Chamonix absolutt har!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse