Alpene/Canada til vinteren...???

Noen som henger med en sessong til vinteren? Selv er jeg 21 år og lei av alt som heter utdanning.. Har egentlig skoleplass i Canada neste år, men tror det blir for høy seriøsitet.. Bedre å ta en sesong hvor man setter pris på det viktige i livet, nemlig å kjøre pudder...
Interessert? Så lenge du ikke heter Thomas Quick eller Krekar til etternavn er det bare å ta kontakt..

thomas quik heter bare quik til etternavn.

Takk for opplysningen.. Det var jo relevant...

fossmo til etternavn?? viktig med et religiøst innslag på en slik tur, kan jo ikke bare være fyll faen og pudder!

Hvor mye cash blir det da? Snakker vi Whistler?

når & hvor drar du?

Mullah ble skuffa, men jeg skal garantert bomse til vinteren i ameriken et sted.

Hilsen Brynjar Mehling

Driver å vurderer å dra til chamonix med en kompis, men er litt usikre på hva som er det beste stedet akkurat nå. Hvor har du eventuelt tenkt deg? Vet du om et bra sted?

Er litt usikker på hvor det er best å dra. Har vært i Chamonix før, der det er enorme fjell og bra uteliv, men beinhard kamp om pudderet.. Var i Canada i fjor (Fernie) to uker, der var det bra anlegg og billigere å bo men ikke like store fjell som i Chamo... Kommer til å tilbringe høsten på Bali, og kommer derfor ikke hjem før midten av Desember, men tenkte avreise litt etter nyttår og være der så lenge pengene holder! Forhåpentligvis ut Mars budsjett rundt 35000 kr.. (Ja, hele studielånetwink

Jeg skal til Whistler nå kommende sesong.. og har interesse av å dele hus med noen..

Velg Fernie i Canada! Der er det helt sinnsykt digg!!!

jeg skal ivertfall til Laax en tur, er visst helt syk park der, å rimelig bra pudder...St.Anton er jo heller ikke så langt unna!!

Det er ingen tvil! Dra til Ferne! Et nydelig sted for pudderhunder!

Keen på en tur i februar. Valget står mellom Chamonix og Whistler.. Vanskelig å bestemme seg, men greit å vite at bestisen lar oss to quinsene bo gratis hos henne i Canada! Om du bestemmer deg for en av stedene hadde det jo vært ok om du tipsa oss om noen good spots!

...ihvertfall med ski på beina.

Har lest igjennom endel innlegg og kommer gjerne med noen kommentarer og tips. Studerte i Calgary i vinter og fikk med meg endel skikjøring. Kjørt mest i whistler og fernie.

Stedene kan egentlig ikke sammenlignes, Fernie er en genuin plass, en gammel gruveby og har en slitt sjarm som whistler totalt mangler. Skikjøringen er preget av mange korte, men morsomme linjer med litt lokalkunnskap finner du jomfrusnøen mange dager etter snøfall. Snøen er lett og fin, men det kan regne tidlig på sesongen også. Lettere enn whistler, men tyngre enn i banffområdet.

Whistler er giganten som har alt. Masse, men ofte tung snø og uendlige BC-muligheter. Det er nok en grunn til at det er mye bomser der. Trenger ikke være så dyrt heller (ref andre innlegg).

Jeg ville ikke basert meg kun på Fernie, det kan bli endel ventedager og Fernie uten god snø er rett og slett ikke bra. Sats på bobil og dra rundt i rockies! Det er masse mindre anlegg og følger du godt med på værmeldingene finner du nesten alltid god snø. Jeg fikk ikke prøvd Kicking, men stedet har potensiale når snøen er god. Revelstoke, mt nelson, rogers pass, lake louise er andre steder som bør oppsøkes.

For utstyrshungrige, vent med alle kjøp til dere kommer over. Har dere noen dager i Calgary tar dere turen innom mountain equipment co-op (www.mec.ca) og sjekker priser. Skandinavisk kan bare gå å dø! Lavere moms i Alberta (7%) enn i BC (Fernie, whistler, kicking osv, 15%) gjør noen utslag. For alt utstyr du kjøper mindre enn 60 dager før utreise refunderes momsen.

Kooteney er som Are påpeker et supert øl, blant mye annet godt. I Fernie vil jeg anbefale Raging Elk Hostel for kortere opphold, men leilighet kan sikkert skaffes til fordelaktige priser. Bra uteliv etter Canadisk standard.

Hvis noen heller vil til whistler trenger man egentlig ikke bil, men baser deg i stor grad på å kjøpe skikkelig BC-utstyr og heng med folk hvis du ikke har erfaring sjøl. Mulighetene (jeg fikk prøvd noen) er enorme, og siden bomsetettheten er høy kan du ikke vente å få jomrusnøen for deg selv innenfor skianleggets grenser.

Så mitt råd: Whistler: Alt på ett jævli gromt sted! Rockies: Den letteste snøen, men dra rundt omkring og jakt på den!

Sendt meg gjerne mail hvis det er mer dere lurer på, jeg har litt peiling på studier hvis noen har lyst til å kombinere ski og nytte! (Ski har første pri, selvsagt)

er fett! var der i feb i vinter.... dra dit fort som faen før det kommer folk dit.... ta gjerne turen innom jackson hole i usa også da! det er jo genialt....

Etter mitt syn, har alpene den klart beste snøen!

Går også med planer om canada til vinteren, ikke helt bestemt meg men står mellom Fernie og Whistler, tenkte på 3mnd tid med avreise rett over nytt år.., sender deg en mail!

Prøv Whistler. Der er det masse digge damer som detter som fluer.
Gliz

Men du veit Brotnis, vestlandet kaller, men vis muligheten byr seg så kommer jeg over i Vinterferien++. Forsiktig med sharks på bali vis ikke ryker pudderhimmelen.

Hvor mye koster det for å bo i fernie i 3 mnd? Lurer også litt på heiskortutgifter...
Høres spennende utwink

 
Annonse
Annonse
Annonse