All I want

...is a nice, sporty girl, big mountains with lots of snow and fat skis. Is that too much to ask for? The mountains and the skis are easy to find, but....
Ærlig talt - hvor finnes jentene som er virkelig dedikerte skikjørere - som er i god form, klistrer på fellene og labber i vei mot ukjente topper på jakt etter usporet snø. Som virkelig kjenner blodet bruse og som smiler fra øre til øre når svingene legges nedover bølgende pudderfelt eller trange korridorer. Som kjenner kløen i kroppen når dagen må tilbringes innendørs mens været smiler og de hvite fjellene lokker utendørs.
Som helst bruker surt opptjente ferieuker på
en lang alpetur om vinteren. Som aldri får nok, men som tyner sesongen lengst mulig med spektakulære toppturer på jakt etter den siste stripa med snø.
Finnes slike jenter?

jeg har en.

Du sier det selv Kalle, "hvor er jentene som er på jakt" (etter snø) Jenter jakter ikke. De er hjemme og passer hus, heim eller hule. Og sørger for sanking av bær og røtter, eller innkjøp av småting som bakepulver, gjær, suppeposer og melk og brød og egg. Der sitter de pent på sin plass og venter på å få sine egg befruktet av mannen. Som er ute å jakter etter mamut, elg og bever. Eller årets siste stripe med snø.

Mmmm... Drømmedame...
Ikke mange av dem nei. Hvis du har ei
slik ei er du heldig!!!

hvem vil egentli ha en dame som er bedre en seg selv, klining på topptur er vel ikke noe særli. du vil ikke at dama di skal se deg når du psyker ut på å droppe toppskavlen med 15 kilos sekk og landing i smal renne, du vil kunne komme hjem å si at vi ikke kunne gjøre det på grunn av snømangel eller en annen fiktiv grunn

gå for damer som synes det er greit med de enkle turene å litt kosing med kakao, men unngå chop drop chicks, de er dessuten helt syke i hode

Hva slags fyr er du som ikke vil oppleve sånt med dama di a? Hvor fett er det å måtte ljuge for å forklare en ting du ikke fikk gjort? Trur du innerst inne er bitter for at du ikke har en sånn dame, jeg. Navlebeskuende gjeng dere som ikke vil ha med dama på de feiteste turene. Når det er sagt: Nei, verden kryr ikke av disse jentene, men den kryr jaggu ikke gutter av den sorten heller...

godt sagt påskehare, godt sagtgrin hehe.. d må jeg si, den likte jeg...wink jeg er en jente som bor på et av de mest øde stedene du kan få tak i, men takk å låv har vi annlegg både til bakke og frikjøringgrin jeg elsker ski, å jeg går gjerne mange timer for å få en bra nedkjøring...! folk som ikke gidder dette er fordi de ikke har kjørt en virkelig god linje å ordentlig god snø...! fins det no bedre? her jeg bor er det bare treige folk som aldri gidder å gå lenger enn opp til en heis, så det blir veldig sjeldent skikkelige turer med bratt nedfart, for det er ikke alltid like lurt å gå til utfordrene fjell alene....:S så, hvor er alle guttene??

jeg er enig! Hvor er gutta? De jeg kjenner og kjører ski, tar heisen opp hele tia..Topptur med ski er uaktuelt! Det blir man visst kjei av..Så gutta; det er ikke bare oss jentene det står på!

...det var det jeg visste - de virkelig skiglade jentene finnes jo - det er bare ikke så lett å få øye på dem. Jeg er selvfølgelig så enig, så enig med Påskeharen. Like barn leker best. Å dra på tur med en person som en liker skikkelig godt og som deler den samme entusiasmen for usporet og bratt snø - finnes det noe bedre? Ja - jeg er helt sikker på at det finnes mange av oss som bor på mer eller mindre øde steder og som er klare for å nyte den bortgjemte snøen sammen med en annen!

Tydelig at det er mest fjortisser her?!?! Når dere har fått kjerring og unger, så vil dere skjønne at det ikke er en ubetinget fordel med en drake som er på samme skinivå som dere selv. Da blir det nemlig JÆVLIG mye krangling om hvem som skal være hjemme å passe unga. Har sett flere eksempler på dette i kompisgjengen. jeg synes den nevnte approachen med halvdaffe kakaoturer sammen med mor er helt flott, så får heller gutta ta seg av ekstremgreiene. Og det er også riktig som det ble nevnt over her: de damene som er adrenalinjunkies er jo ikke helt gode. Hvem vil ha ei slik ei som mor til sine barn? Nei, få tak i ei stabil, rolig dame som kan strukturere heim og kvardag, så får du et langt og godt liv med gutteturer fire-fem ganger i året. Det holder.

Du virker som en mann det er verdt å høre på...
Min kjære sto ikke på ski da vi møttes, men jeg har satt henne på et par planker og dratt henne med meg over alt. Begynner å bli en habil rennekjører, og rimelig dyktig.

Er det for sent for meg å stoppe utviklingen hennes? Hvordan får jeg henne uinterresert i ski?

Faen, fikk panikk jeg nå...

Når unga kommer, endrer tilværelsen seg totalt. Alle prioriteringer blir snudd på hodet, og fritid blir plutselig et gedigent knapphetsgode. Har du noenlunde en normal porsjon vett i knotten, går unga foran det meste. Dermed blir det ikke mye tid igjen til å kjøre ski. Og når unga ikke kan være med på topptur, må noen passe dem. OK, kanskje du har ei veldig grei svigermor, eller du har råd til nanny. Da kan dama være skidame. Men hvis en må passe unga mens en annen kjører ski, så sørg for at det er DU som kjører ski! Så får du heller passe unger om sommeren mens mor er på pakketur til Spania har seg.

Når og hvordan kom unger inn i diskusjonen?
Om/når du har en slik drømmedame er det ikke noe tema.

...ønsker unger når de blir over 30, ikke sats på noe annet!

Holder med et hett kjærlighetsforhold for meg, trenger da ikke dra opp en skistav i senga for å få det til? Tror man blir fortere lei hverandre hvis man gjør de samme tingene sammen hele tiden. Lev litt sammen, litt hver for seg, og du har oppskriften på en suksess.

Det er ikke nødvendig å gå topptur å holde lanke hver dag, men dett er litt allright å kunne dra avgårde på fjellet eller noen uker til alpene med dama uten syting og straffe besøk på ikea.

Det finnes mange jenter her ute som ELSKER å stå på ski, som synes at følelsen av å cruise i en halvmeter pudder overgår alt annet. Det er jo ikke dermed sagt at man alltid må dra på ski sammen, jentetur og guttetur er viktig iblant vettu smile Og angående unger; hva har man besteforeldre til da?? smile

Det er jeg. Kvisene forsvant for borti femten år sida. Kjenner godt til problemstillingene, og ski er den viktigste grunnen til at jeg ennå ikke har barn! Mannen min og jeg har snakka mye om hvordan vi skal komme oss på ski når vi får barn, og er enige om å utnytte besteforeldre for det de er verdt...

Dream on. Det du ikke skjønner nå, er at du selv ikke ønsker å dra fra unga hele tida, du ønsker å være sammen med dem, eller du ønsker at partneren er sammen med dem når du er borte på tur. Det gir ingen god følelse å stadig skyfle unga unna for å dyrke egne egotripper. Det å tro at du og typen kan fortsette egokjøret etter at dere har fått unger, vil resultere i enten 1) det blir ikke sånn, eller 2) ungene dine ender opp på Plata.

IKKE SKAFF DERE UNGER!!!!! Fy faen jeg hater bleier og sur kjerring og gulping og barnegraut og satans skriking. Men unga er nå søte, da. Men skikjøring er det jamt slutt på. Blir en og annen kveld i Varing og en hælj på Trysil nå og da. Sesonger jeg? Om 20 år!

Jeg er gift med ei dame som begynner å bli habil på telemark. Ingenting gjør meg gladere. Det virker på meg som om det er mange sutrete pyser her som ikke klarer å sette hardt mot hardt. Hvis du vil på ski er ikke dama di hindring med mndre du selv gjør henne til det. Når det gjelder unger tar "gamal nok" så feil at magen min gjør floker av bekymring. Makan til vissvass. Jeg har vært med far min på toppturer og i skianlegg i Jotunheimen og Stryn hver sommer fra jeg var 6 år. Jeg tror ikke fattern så på meg som en hindring, men tok det heller som en utfordring å tilrettelegge for meg.

Hvis dere ikke tar ansvar sjæl så er dere ikke voksne nok til å ha eller få barn. Å være kjønnsmoden betyr ikke at dere er klare for barn veit dere.

 
Annonse
Annonse
Annonse