Aldersgrense i parkene?

Jeg får en del dritt her, men noe annet er jo ikke å forvente når jeg selv slenger det som kan synes som usaklig dritt.
Poenget mitt er ikke at folk ikke har det gøy på telemark, for det har de jo. Jeg har selv kjørekompiser som er dyktige telemarkere, men jeg mener likevel det ser utrolig lite grasiøst ut. En slik måte å ta seg fram i pudder på er som en sel på land og da snakker jeg om teknikken til virkelig gode kjørere også. Hadde det bare vært telemark i hele verden hadde jeg nok drevet med det, men verden har gått framover og det finnes mye mer grasiøse måter å bevege seg ned en pudderdekt fjellside på. I tillegg lager de utrolig uartige spor som jeg har sagt. Så, hold teletubbiene borte fra pudderet!!!

ute og slenger med leppa igjen? alltid like morsomt med fjortiser som tror de vet alt om verden, og dessuten har enerett på både nåtidens og framtidens moro! siden de er så patetiske, vil jeg selvfølgelig heller ikke ha noe med dem å gjøre. derfor foreslår jeg, i tråd med fjortisenes ønske, en øvre aldersgrense for barnebakkene/barneparkene. hva med 30? høres det bra ut? til gjengjeld innføres 30-årsgrense og minimum fartstid off-piste på 10 år for all kjøring i upreparert terreng. slik slipper vi oldinger å leke barnehageonkler for småtasser som uansett bare er ute og leker, og vi kan heller konsentrere oss om å gjøre den skikkelige jobben i det ekte terrenget. mottet får være: barn i barneparken, voksne på jobb. og den jobben tar jeg, siden det er snakk om skikkelig pudderbrøyting i ulendt terreng...

jeg bare lurer på hvilken "Grasiøs" måte du tar deg ned fjellsiden på.

artige piruetter, snodige stavsaltoer og spenstige posisjoner... -ekte old-school, slik bare en noen-og-tredve-åring kan gjøre det!

Det er alpin på denne gutten.
Likevel, klarer vi å legge vekk vår egen "gren" og bare skal vurdere grasiøsitet i de forskjellige måtene å bevege seg ned en pudderkledd fjellside på er det ingen som er i nærheten av de beste snowboarderene. Telemarkjørere og oss alpinister kan nok ha en minst like stor opplevelse og det kan nok være en like stor prestasjon, men i stil er det ingen konrurranse.
De beste snowboarderen med sin surfestil kontra de beste telemarkerene med sin bumpsibjørn stil, kom an! Og sjekk sporet etterpå!

Uansett så er dette det mest håpløse jeg har lest på lenge... Sitter igjen med en følelse av at jeg har kastet vekk 5 min av livet mitt på denne møkka debatten...
Skam dere alle sammen

jeg er rundt 23, og regner ikke med å slakke av selv om jeg blir eldre med vintrene. kommer bare til å jekke opp nivået for hvert år. parken er åpen for alle som river, og når en ca 30 kar kommer med fin flyt ser jeg gjerne på. har en badespot i grimstad, 30 meter klippe. to karer kom en gang for noen år siden, begge 26-tre dagers sjegg og joggesko, og tror du faen ikke de syke gutta lot det stå til! derfor ser jeg meg selv ikke gammel før guttsen forsvinner, og den er kommet for å bli..

jævla kjipt da når en har stuka med de gamle beina sine i ett par år og endelig fått peil men så er en blitt 25 og da får en ikke lov til å stå der lenger.
en får nok ikke gjort noe med den problematikken der trur jeg. ski handler jo om å ha det kult og den graden varierer fra menneske til menneske. det blir det samme som å forby dansker i svarte løyper det. bra forslag men lar seg ikke gjennomføre.

Er det noen som er alvorlige i denne debatten da? I utganspunktet liker jeg å tro at folk er oppvakte og da tilsier jo alt som står her at vi tøyser og tuller. Klart det ikke skal være noen restriksjoner!

 
Annonse
Annonse
Annonse