Afterski i Val Thorens! Noen som er med??

Heeey!!

Vi reiser en gjeng (6 gutter og 6 jenter) til Val Thorens i februar (7/2 til 14/2)!! Noen flere som er der nede i den perioden???? ...hadde vært FETT å kjørt et knallabra afterski-vorspiel med flere nordmenn/damer!!! Et skikkelig bra afterski hører jo med etter en hard dag i bakkenwink ..ikkje sant?!

Ikke noe problem å finne nordmenn i Val Thorens. De er overalt. På hotel Tango er det afterski hver dag. Der er det 90% skandinaver

like lett å finne nordmenn der som å finne støgge brit-sluts på Ibiza, eller skrotnisser med rastahår og batikkskjorte på Kuta Beach.

Hvordan er prisnivået på skiutstyr der nede? Noen butikker som også har i-net side?

...hehe!! Det høres bra ut!!smile ...bare håpe på fint vær så bli nok alt knalla DIGG!!

Full pupp der! Var der for 4 år siden og da tok det av.....håper det er like fett nå for jeg drar 24/01-04.... Normenn blir alltid lagt merke til i alpene! Val Thorens matcher vel ikke St. Anton men vinen er billigere hehehe.....RakkarFant

Jeg har en viss mistanke om at det er potensiale for herlig pudderkjøring i Val Thorens, men mitt problem er at jeg ikke vet hvor.. Er det noen som har peil/innspill til hvor jeg kan finne de beste stedene?

 
Annonse
Annonse
Annonse