Afterski i Åre

Har vært i åre 2 år på rad i slutten av Januar. Mye bra skikjøring. Første året var jeg på den legendariske afterskien på Sunwing (Tott hotell). Og det er den råeste afterskien jeg noen sinne har vært på.
I fjord hadde de bygd om, og Sunwing-afterskien opplevde jeg som et sørgelig skue. Dro på Diplomaten afterski i stedet, og dette var bra, men jeg får fortsatt grøsninger når jeg tenker på den gamle Sunwing - afterskien.

Skal til Åre igjen i Januar. Er det noen som vet om den gode gamle Sunwing-afterskien er oppe igjen? Eller bør jeg dra på Diplomaten afterski i år også?

har de herpa afterskien på sunwing? nei og nei. krise.

Desverre er verdens beste afterski død og begravet, Sunwing med sitt gyngende gulv, ølsøl, ajajajajaallsang og herlige Gøteborgflickar med musefletter. Alternativet er Dippan (kalles også Diplomat hehe) Artig der og, spesielt når Marmeladorkestern fra Østersund spiller, de rocker mer enn t.o.m gamle legendariske Sunwing band! På Dippan er desverre klientellet litt eldre, ikke så mye søte småpiker, men desto flere ivrige gamle tanter, pass dere for dem...

Da legger jeg Sunwing i minneboka over gode minner. Forbannet være den hotelleieren som klarte å prestere å legge ned Sunwingafterskien i sin tidligere form.

Da blir det Diplomaten på meg i uke 4

Uke 4 blir nok skikkelig bra, plenty studenter i uke 3,4,og 5. Uke 6 kan definivt anbefales, hvis det er party man er ut etter, da er det vinterferie i sør sverige, og fullt trøkk i Åre. Regner med jeg er der i uke 4, det er ofte da høgzonen åpner for første gang, og Åreskutans bakside ligger der innbydende og venter...
God tur!

 
Annonse
Annonse
Annonse