Årskort i USA

Jeg der på prisene i flere av ski sentrene i usa, og ser at prisen ligger over 1500 dollar flere steder.
må man ut med nesten ti tusen kroner for årskort der borte.

takker for svar.

du må ikke ut med 10000 kr for årskort i USA (regner med at det er det du ville vite).

Nå kan jeg ikke snakke for alle skisentrene i USA, men i Colorado kan du iallfall skaffe deg et såkalt Colorado Pass eller Buddy Pass. De koster hhv. $419 og 379 og du har da årskort i Breckenridge, Arapahoe Basin og Keystone (no restrictions) i tillegg til 10 dager i Vail og/eller Beaver Creek (with restrictions). De 10 dagene gjelder kun hvis du kjøper Colorado Pass.

Det blir altså 2500 kr for årskort 3 steder, og jeg virkelig anbefale alle 3 stedene. Hvis du i tillegg er i student i Colorado får du Colorado Pass for $299 (man gjorde iallfall det før).

Hvis du studerer i Canada får du sesongkort i Whistler/Blackcomb for CAD 390,-. Det er latterlig billig i forhold til normal pris. Hvis du ikke er student, men allikevel ønsker å spare litt penger kan du kjøpe et sesongkort som kun gjelder i ukedagene (ikke helg).

Vet ikke hvordan det er i USA, men mange av anleggene i Canada har kjøp tidlig rabatt. Kjøper du sesongkort i juni, juli kan du få nesten halv pris i forhold til hva det kokster i begynnelsen av januar.

 
Annonse
Annonse
Annonse