ÅL??

Noen som vet ossen det er på ål?
Har de bygd noen hopp eller satt opp noen rails??

Ål har sjelden rails i det hele tatt, men noen hopp er nok på plass. Dessuten kan jeg tenke meg at det er masse svære kunstsnøhauger der nå som går an å hoppe på... Kommer selv fra Ål, men er i army´n nå. Skal hjem for å kjøre ski til helgen, jess! =)

Jeg og noen kamerater skal ha litt ansvar for parken der i år og har aveiset opp en del rails som kommer, om ikke akkurat nå så snart... Hopp satser vi på å forbedre sterkt fra i fjord! Så utover vinteren blir det nok litt høyere standa en det har pleid å vert!

Ål er jo kjent for å fostre "dra på attitude"
berre sjå på resultatlistene i fjelltelemarkrenna osv. Villom er jo ål.
Mykje bra laussnø her, når det snør vel å merke. Men jibbing?
Som railmekkerkolega åsmund sa, det kjem, men det tek nok lit tid.

var i ål for et år siden. Må si det var jævlig skuffende. Et par kjipe bakker og et ræva hopp. Dra heller et annet sted hvis du har valget. Tryvann er bedre lissom

Bortsett fra om du er "carver" har du lite å hente i Ål. Har vært der to ganger og var ikke noe park (bortsett fra ett isete hopp) og pudder- mulighetene er helt minimale.

hvorfor det da har seg sånn at alpinlandslaget vårt, samt landslag fra ellers i verden er på Ål hvert år.. Rett før Lillehammer OL var flere norske landslagskjørere på Ål, rett før Nagano var de på Ål, ja flere av de store var der til etter åpningssermonien hadde vært, og dro rett til Nagano og tok medalje.
Dessuten var de her i tiden før VM i St.Anton. Tror ingen tvinger de til å dra hit.

Videre har BI sin store partyhelg i Ål Skisenter hvert år, juss studentene er her årlig og handelshøyskolen har årlig helg på Ål.

Men, men, de tar nok sikkert feil, de burde nok heller valgt Tryvann, jah...

 
Annonse
Annonse
Annonse