Å så kuuuuuuul...

Det er en ting som gjør meg jævli kvalm. Å se hvor utrolig stasja dere snowboardere er! Dere ser jo helt latterlige ut med alle kjettingene,snorene og mongohettegenserene.Tror du at du er kul bare fordi det står Burton på lua di? Er du helt ute å kjøre eller? Det handler ikke om å se kul ut,det handler om å kjøre snowboard! Skjønner?

For et uuuuuuuuuuuuuuuuuseriøst innlegg

det var faktist et utrolig bra innlegg

det er en del av hvem du er i bakken..
det å ha mye stæsj er jo kult, men ett sted går jo grensa..

Vet ikke om det sier så mye om hvem du er, men nå er det nå en gang sånn at vi er flokkdyr, retter oss etter moter og sånt, men jeg ser ikke noe galt i å kle seg sånn du vil, men joda, det finners jo grenser, dessuten, skifolk trenger nå ikke å være noe bedre, men det gjør nå ingenting, så lenge fokusen er på kjøringen kan nå folk kle seg sånn de vil!

Hvis du, godeste stig, blir så utrolig kvalm av å se på de som har stasha seg opp med pynt, er det vel kanskje du som må fukusere på andre saker? Og de som kjører brett er ikke verre enn de som har ski på beina. Både ski og snowboardsporten er full av jåleri. Sånn har det vært noen år nå. Trodde vi gjorde unna ski vs. snowboard debatten på 80-tallet jeg... Og et spørsmål: Hvor går grensa for unyttig stash? Ved kjetting, eller ved aller feteste klossene til å putte under telebindingen?

Må si meg helt enig med Eivind.. Hva er problemet med brett gutta? Sjekk ut railerne da!!! de er vel ikke annet en patetiske... Er møkk lei folk som sklir nedover et rekkverk på ski!!!! Hallo det er mongo det...Håper dette kun er et en sesongs fenomen. Har sett noen av årets skifilmer og kan ikke si annet enn at filmene blir herpa av den type kjøring og uendelig hopp med samme moment...ahhh hva jeg er dritt lei!!!

Du har bare ikke skjønnt det....... Håper for all del at du er smartere enn det du gjør uttrykk av på denne siden..

...men bryr meg ikke. Vil ikke bruke dette forumet til å diskutere hvor smart duste-Eivind er uansett... Telemarklosser har jeg ikke peiling på, kjører snowboard jeg. Poenget mitt var at de aller fleste som bruker mange dager av sitt liv i en bakke med snø, er opptatt av å ha fet stash. Om det så er det fete brettet ingen andre har, eller dill for å pynte seg i heiskøen. Hvis folk kunne slutte å bry seg om hva alle andre gjør, hadde alt vært så mye bedre...

Har du mindreverdighetskomplekser du Stig Helmer?

Det finnes vel de som kun er tøffe i utstyret,men som ikke kan å kjøre. De sitter bare på rævva.

Det er de som bryr seg om hva andre gjør som har problemet og disse kan jobbe med seg selv for å få det bedre med seg selv istedet for å slenge dritt om andre.
Skittkasting er et klart symptom på et nedtrykt menneske som ikke trives så godt med seg selv og de rundt seg. Å gjøre dette for å få det bedre er som å tisse på seg for å bli varm. Det blir bare verre etter en stund.

Folk som ikke er deprimerte er også mer tolerante. Kjenner du at du har hang til å slenge etter andre, gjør deg selv en tjeneste og spør: "Hvordan har jeg det egentlig med meg selv i dag?"

drit i hva andre har på seg..er jo mange ski kjørere som er like mye stasha opp som en snowboaeder...

For å sette det på spissen:
Om folk tropper opp på fjellet i stasjet sitt, uansett hvordan de kjører og om de så ikke en gang kjører er det helt fint. De plager ingen og da må de få gjøre som de vil. Om de i tillegg koser seg er det jo helt topp.
Som jeg sa, det er de som irriterer seg og slenger dritt som har problemet. Disse folkene kan gå i seg selv og endre holdningen sin. Det er den eneste måten de kan løse problemet sitt på!

Hvorfor skal folk måtte rakke ned på meg om jeg går med burton luen min? Jeg kan ikke forstå at det ikke er greit for alle? At jeg i tillegg føler meg bra og synes den er fin må vel bare være positivt. Jeg blir så fortvilet når alt en gjør på en måte må være galt. Kan ikke dere som sier at det er galt være så snill og la være. Har jeg gjort dere noe vondt?

Det var da svært til anklagelser og kjefting da..... Er veldig enig med "legen". Fei foran egen dør, før du feier foran andres..... La folk få ha på seg det de ønsker. Tenk hvis alle skulle gått likt. KJEDELIG. Det aller viktigste er at folk er ute og fysisk aktive. OG IKKE MINST at de trives med det.

enig alle kan jo ikke kle seg kult da ville det jo bli kjedelig sosse klær er inn. og drit kult

Da er vi vel enige. Og jeg kan (av en grunn jeg ikke helt forsto) være så lite smart jeg vil i fred og ro... Freeheel kan du si hva jeg bare ikke har forstått? Vil jo gjerne forstå hva jeg ikke forstår...

Du har faktisk skjønt det du! Fint om ikke alle legger seg opp i hva den enkelte gjør. Skal vi ikke heller kjøre på ski/brett og fokusere på det? Vi er forskjelige og det er utrolig bra. Hadde vært fryktelig kjedelig om alle var som meg ;o)

Skal du være vil du være Bærum soss!
Ja for faen!!!!

saklig igjen ser jeg. Hvor gammel er du egentlig?

 
Annonse
Annonse
Annonse