540

Hallo
Jeg har lyst å lære 540 på ski.
jeg greier 180 og 360 helt fint
men jeg greier ikke 540
har noen råd til meg?

Hvis det er løssnø noen steder bør du lage et hopp og prøve ut der! hvis det er hardt og du prøver 540 får første gang å du tryner kan du få nokså vondt! ellers er det bare å bruke armer/staver og spinne på! du merker når du har kommet 540! Hvis ikke kan du prøve en annen variant! "spin to win" men da bør du ha løssnø under! Hvis du kliner til da og du spinner oprrinelig greit fort kan du sette 720 og oppover!

KJØRA PÅ!!!
Gå ut i spinn, tenk 540, ikke trek deg når du har kommet rundt en gang, la den siste 180 komme...få blikket med deg, ikke sett fast blikket...

Øvelse gjør mester...

Det viktigste er å vri hode og se den veien di skal spinne! Få også med deg armene og vri overkroppen og ikke beina... Spot landinga og husk god bøy i knærne =)

Lykke til

http://www.freeride.nu/content/index.php?id=228

flere triks tips:

http://www.freeride.nu/content/category.php?id=8

Gjør akkurat som på en 360, bare litt mer kraft, men ikke fest blikket fremover etter 360 grader, spot bakover, land, skjør videre og smil!

han over meg har et poeng! Når du er helt safe på 360
over funboxen/hoppet/bigjumpen, tar du bare litt mer
fart, og litt mer spin, dså kommer den med en gang!

det som funker best for meg er hive meg på en litt kjapp 360, spotte landinga, og legge på den siste 180en når jeg går inn for landing.. på den måten får du full kontroll over hele trikset, og det blir kontrollert og bærre lekkert!!!

bare ta i litt mer enn du gjør på 3. få flow i spinnen, ikke sånn hakkete 180-180-180..
her kan du se en 5 av meg:

http://newschoolers.com/PHP/Videos/Uploaded/5679filip540.wmv

Mitt tips, som jeg egentlig har funnet ut av selv etter mange harde landinger på røven i forsøk på 540...
Jeg greier 540 glatt nå, det handler bare om en ting... det er tenk 540, spin ut fortere enn du egentlig trenger, når du kommer på 360 så spot"er du landinga, og da er det bare å safe den siste 180 ved å vri litt på kroppen... Fokuser på landinga helt til du lander switch, da ser du opp mot kulen til du får igjen balansen! Det ser ganske funky ut å spinne ut så fort, egentlig ser det faktisk ikke ut i det hele tatt! Men, når du først har greid å komme rundt 540 en gang, så lover jeg deg at du greier det neste gang også... og gangen etter og gangen etter... til slutt så spinner du jevnt og rolig hele veien! Gjelder bare å stå på og ikke gi seg selv om man slår seg litt... Pain is temporary, glory is forever!

 
Annonse
Annonse
Annonse