40 cm hvitt gull i dalen!!

det simpelten laver ned og mer er ventet. Siste meld er 40 cm i skogen, hvor mye snø har blåst inn etter vind i fjellet.
Nå åpner fler heiser og sesongen har fått en kick-start!

... hva var det jeg sa... ;o) Nå blir helgen bra, dere vestlands"rotter" kan kose dere i regnværet..

hvor?

så vet du det. Bare pass deg for det store stygge, men festlige afterski-spøkelset..

Rapporten sier 14 cm snø siden helgen (10 cm i går og 4 cm idag). Roni heisen åpner ikke i helgen og dermed er ikke gummiskogen lett tilgjengelig. Mye er avblåst ellers.

trodde spøkelse selv var DEG! Det er jo du som lurer alle disse forvirrede storby menneskene oppover for flammer og fylla!! smile Funket fett med skibrenning, det var nok bigene til J.H som gjorde susen!
Kan jo nesten slutte snødansen her nå..

Mye av snøen som landet nedenfor "sugerbowl" har blåst ned i tottenskogen og omr i nærheten.
Det er derfor det nå er målt 40 NYE cm med lett Pow!!
Stol ikke på skiinfo!!!

hvordan har det seg da at det ikke ser ut til å være en eneste snøfille på webcamet fra skisenteret kl 13? http://www.hemsedal.com/index.jsp?c=1249&exp=1249

http://www.skiinfo.no/destinations/webcam.jsp?product.skiinfo.webcams.WEBCAMID=650&product.skiinfo.DESTID=ENOHEMSE

..som vises på skiinfo er det noe krøll med (har snakket med skiheisene). Bildet har ihvertfall vært det samme siden kl 10 idag. Det viser i alle fall ikke snø NÅ, men at det har snødd i natt. Webcamet som jeg viste ble oppdatert kl 12.49 idag og viser at det ikke "laver ned" nå. Det er skyer og det kan begynne å snø. Men værvarselet http://www.statkraft.no/wbch3.exe?p=1635&sted=61&image1.x=22&image1.y=30 melder omtrent 6 cm snø akkumulert i løpet av dagen, og så omtrent intet før søndag. Det har allerede falt omtrent 4 cm, så værvarselet skulle være omtrent riktig. Er det noen av de som sier at det er masse snø som faktisk ER DER (og som ikke er ansatt av skisenteret)?

melder inn via sms og måler 40 cm fresh i skogen! Til nøktern: hold deg hjemme, det er sikker dårlig..

Det var på en måte det jeg forsøkte å få alle andre til å gjøre. Men seriøst: det ser ikke ut til å snø nå. Og ca 5 cm idag høres realistisk ut.

trodde du mente fyllingsdalen...

når det er snøfall i hemsedalsfjellet. Det slår aldri feil, og ja..., det er kommet mye snø deroppe, og det skal fortsette med nedbør inatt. Har nettopp skuffa av en halv meter snø på taket av camp.vogna

det ble bare 20 cm nytt, men ikke verst sesongstart uansett.

Er Are = Are Baker??
Snakkes

Bambooshe er ikke helt oppdatert. Are er Ultrasports utskremte. Tallak er mannen som jager litt for mange asfaltcowboyer opp til dalen for fest og morro!

Regner med vi sees til litt frisk heliskiing på de svenske toppene i påsken! To scootere er ordnet og venter enda på helikopter prisene!

Fy faen for et høl grimstad er.... REGN REGN OG MERE REGN og matte eksamen i morgen men skia står klare bak ryggen å skriker etter å kjenne kulde og en kald bayer=)

40 cm er litt overdrevet, men bra er det...

Var der i helgen, kjørte Djeveldalen, sykt bra med snø hele veien. Bare litt knot, kunne ikke kjøre i elven hele veien fordi den ikke var helt igjenfrosset. Knekte trær er noe dritt... Tottenskogen var forøvrig også knall1

..........er det langt viktigere å få fastslått følgende: er det mye høns der oppe????

Også litt interresert i f.eks tottenskogen o.l. er det bra som i ok, eller bra som i knapt snødekke og nødvendig å stoppe pr 2 sving pga stein, stubber og annet rask?

 
Annonse
Annonse
Annonse