360?

har et problem. jeg klarer ikke 360. i fjor gikk det glatt, men i år så bare stopper jeg i lufta når jeg er halveis rundt. Så detter jeg å slår rompa mi. klarer 180, frontflip og backflip lett. hva er problemet?

hvis du kan 180, men kommer bare halvveis når du prøver på 360 foreslår jeg at du tar en: 1/2 360 to 180!! nytt triks!! matematisk sett blir det jo riktig!

du greier det ikke fordi du suger og ikke har kontroll, du stopper i lufta fordi du er redd og trekker deg, derfor greier du heler ikke frontflip eller backflip, det er bare noe du dier, visst du greier de så er jo 360 sånne triks som man ikke trenger å tenke over

vri hodet og se den veien du skal rotere og se på landinga

når du kommer inn mot hoppet må du ha brede bein!!!. trekk beina sammen i lufta og se den veien du roterer. der du ser vil du også lande!!!

fiksa 360 nettopp. Du må ikke stoppe rotasjonen før hodet er rundt 360 grader. Hodet styrer heile rotasjonen.

hodet er nøkkelen. men jeg må bare si at å ha bred lengde mellom beina når du kommer inn mot hoppet er viktig!!! da roterer du mye bedre.. trekk beina til deg når du er i lufta. altså få minst mulig bredde når er i lufta!!!.

er det noen som vet hva som er galt. når jeg nesten alltid lander på rompa/ryggen???

jeg hadde det samme problemet får et par år siden, tricset er og ikke se ned mot bakken den første 180"en så går det nok fint

ja det er akkuratt det jeg gjør. flott, takker!!

Her er noen gode tips til alle som skal spinne! Finn deg et hopp som er nogenlunde stort, dvs. større enn du helst vil at hoppet skal være.
Clear ya mind, ikke tenk på noe som helst som har med trikset å gjøre når du setter utfor(det gjelder vel mest enkle triks som 360 og 180)
Bestem deg på når du er rett foran hoppet, da rekker ikke nervene å følge med i svingene.
For at du skal få dette til å se fet ut, så bør du være kjent med hoppet, dvs. du veit omtrendt hvor mye fart du skal ha, hvor lenge du er i lufta og hvor bratt landingen er....
Når du kommer ca 1m før hoppkanten, drar du til en liten bevegelse rundt.... prøv å se rett over skuldra i starten... når du skal legge til litt stil kan du se ned på flaten av hoppet, så får du en liten "cork" i spinnen din.... Enkelt å greit, så er 360 bare å legge seg ut, 360 er lettest å greie på store hopp... for da slipper du tenke på at du underroterer... og hvis du skulle komme litt skeivt ut, så har du god tid til å gain control ya know... :P

skal ut å prøve det. takker for tipsene

 
Annonse
Annonse
Annonse