3-manns telt

heisann smile

lurer på om noen har tips til 3-mannstelt som kan brukes vinter som sommer?

teltet vil nok bli brukt av 2 pers som ønske litt ekstra plass... vinter og sommer som nevnt... med plass til alt man trenger på padletur (må sef få plass i kajakken)/topptur med ski/ evt bare en helgetur til fots?

takker og bukker for svar!! fortsatt god påske smile

Helsport Fjellheimen X-TREM 3. Jeg har "Camp" versonen sjøl og er kjempe fornøyd! Masse av plass og fin takhøyde! X-TREM versonen er relativt lik, men da med stormmatter og luftekanaler for vinterbruk.

http://www.helsport.no/NO/default.asp?ID=8252&G=799&P=795

Lykke til smile

synes det var litt dyrt, men man må vel ut med den prisen for et kvalitetstelt som tåler litt bruk... wink

Har Helsport Rondane selv og er fornøyd med det. (Men det har ikke stormmatter) Uansett, jeg synes teltet er i minste laget og konstruert for 3 mennesker som ligger med armene rett ned. Ønsker du å ha litt plass til sekk og stæsj + ev lage mat i forteltet på triste dager kan det være greit å investere i et 5-mannstelt. Ikke så spesielt mye større sammenpakket og ikke så veldig dyrere, og bedre plass og ikke minst litt bedre takhøyde... Finn deg en sportsbutikk der de kan sette det opp for deg, eller test ut hos venner og bekjente. God tur!

Hei se linken under for forbrukertest av telt fra en rekke kjente leverandører.

http://forbrukerportalen.no/Tester/2006/1145347243.36

takk for kjempegode tips smile

Er selv i samme situasjon som deg og har lett og lett etter et passende telt til en ikke "ublid" pris. Jeg har bestilt et Fjellreven Akka R/S 3 som koster 4999 hos Intersport. Det er et 4 sesongers telt som har stort fortelt og lav vekt. Fåes også i blå.. Lykke til...

 
Annonse
Annonse
Annonse