2mnd i usa

Hei! Vi er to jenter som skal reise 2mnd rundt i usa for å hovedsakelig stå på ski (kjøre puudder) og eller se oss rundtwink Noen som har noen bra skianlegg som ligger litt sentralt i forhold til reising rundt i california, la, osv osv... har hørt mye bra om mammoth og colorado. vi er hovedsakelig ute etter pudder og et morsomt/festlig skimiljø/snowboard miljøsmile
håper på hjelp...

er ett bitte lite sted i colorado som heter wolf creek, sinnsvak skogs kjøring med of the wall snø
får 5-6 vinter stormer vært år

espen

takk ; )

Sjekk ut www.silvertonmountain.com. En liten gullgraverby sør i Colorado (i "nærheten" av Telluride og Montrose). Har en heis og guide + søker/spade/søkestang er obligatorisk mellom Januar og Mars, men heeelt sinnsykt hvis det er mye snø...noe det som regel er (Colorado får ALLTID vinterstormer). Ganske bratt og ville vært sikker på egne ferdigheter, men dere får mye igjen for å dra dit. Artig afterski også, i et lite telt ved heisensmile

Ellers er det jo MANGE andre bra steder i Colorado, kan jo bare nevne Telluride (hadde en sykt bra pudderdag der i februar), Vail, Crested Butte, Steamboat Springs i tillegg til f.eks Alta, Little Cottonwood Canyon i Utah, og selvfølgelig steder som Lake Tahoe og Mammoth som dere nevner.

Har bodd i Colorado i to og halvt år så hvis det er noe dere lurer på må dere bare si ifra. Tror dere får en sykt bra tur....nesten litt misunnelig.

hjertelig takk!! har du noe tips om hvordan man kan skaffe seg rimelig overnating i ca 20 dager.. vi er 3stk. og tror du det er lurt å booke på forhånd?

 
Annonse
Annonse
Annonse