27 mista lappen på Stryn !!

se http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=232607

Ta det pent i området så slipper vi flere !!!

har vært mer enn et døgn i området mellom folven og tystigen vet jo at det ALLTID er masse kontroller... sorry, synes ikke så veldig synd på dere somble tatt, rett og slett.

1) få steder er det større sjanse for å bli stoppet enn mellom folven og videseter, uansett om det er farts- eller promillekontroll

2) klarer du ikke å holde deg unna pilsen før du kjører eller roe deg ned på veg opp til snøen, kan du like gjerne bli hjemme!

skjerpings!

Er enig med han over i denne saken her. Kan ikke sies å være en bombe at purken tar noen kontroller der oppe når alkoholen flyter som den gjør. Kjipt for de som må være uten lappen men sånn kan det faen meg gå.

Var der siden torsdagen, bra med kontroller, spessielt promillekontroll, det var mange som burde latt bilen stå..

for siste gang det heite I STRYN
Vg greie å skrive det å det burde du og!

Å miste lappen er lett og lite morsomt, men sikkert innbringende for staten. Et tips kan være å få med seg en sober sjåfør! Forresten syns jeg at Stryn høres riktig ut - ja, fordi det er jo på overflaten det skjer. Dropper man som de gjør på www.bigtrix.com så er det snakk om å være i luften og ikke på wink

De mista lappen på fjellet, eller på vei opp.
Ingen misat lappen i stryn sentrum så vidt jeg vet......

Jeg kommer altid til å si: PÅ stryn, på samme måte som det heter på lillehammer, på geilo, på kongsberg osv.....

ikke denne latterlige debatten nå igjen. på eller i stryn, det spiller vel ingen rolle? PÅ fjellet I stryn...

uansett: jeg foreslår at vi løser problemet hårsåre stryninger har med å konsekvent si GJENNOM stryn så lenge det er snakk om fartsbøter, OVER stryn om vi snakker om hopping ala bigtrix, UNDER stryn om du kjører gjennom tunnelene, eller VED stryn om du befinner deg i olden eller på videseter. OK?

Enig med deg jeg kom an..

Registrerer et par politielskere her, ikke lite skadefryd har de heller. UP har jeg bare dårlig erfaring med, de er litt for gestapo i sin fremferd. De burde lære litt folkeskikk hele gjengen.

De har vel ikke annet å gjøre enn å stå 2 av 3 dager mellom Folven og skisenteret, for å ta noen stakkarer.

Hvor mange mistet lappen for å ha kjørt for fort?
Hvor mange mistet lappen grunnet alkoholinntak?

alkisa og resten petter solberg

Vet ikke helt hva jeg skal si.... Men vi har ihvertfall forskjellig virkelighetsoppfatning. Enten det, eller så ble du busta for noe galt du har gjort.
Jeg var på Stryn forrige uka og ble stoppet 2 ganger, en gang i fartskontroll, og en i promille. Men polisene var skikkelig hyggelige folk, ble faktisk innmari oerrasket selv.
Og det at "de ikke har annet å gjøre ennå stå mellom Folven og skisenteret..."?? Er du riktig hengsla? jeg synes promillekjørere er nederst på stigen av "trafikkforbrytere". Og i et miljø som vårt, så er det maaange slike. Misforstå meg rett, jeg kjører som regel som en gris, ikke nevneverdig drømmebilist med andre ord. MEN! Jeg kjører aldri i fylla/med promille! Det eneste jeg har å utsette på politiets kontroller er at de lar folk kjøre et godt stykke med promille før de stopper dem. Skulle tatt dem allerede på Folven.

Bad Boy er en liten evneveik hangaround som skulle ønske han var i fra Tveita. Helt perfekt med fart og promillekontroll i område der borte i St. Hans helga. Det er jo helt ville vesten tilstander, med guttunger som har lånt M5 til far. Syns heller ikke politiet var ukorrekte eller uhøffelige.

dessuten er JEG Badboy, ikke DU "BadBoy"

Folk som kjører i fylla er noe møkk og de bør tas. Kjører du med 0,6 dagen derpå er saken en annen. Fartskontroller skulle bare vært beregna på ekstreme tilfeller. 160 km/t og oppover. Jeg stikker ikke under en stol at på mine to turer til Stryn kjørte jeg langt over fartsgrensa på strynefjellet. Og litt iver fartsgrensa resten av veien (slik at lappen ikke ryker). Etter at det sto om denne hendelsen i Vg fikk jeg spørsmål på sms fra tre personer som lpåsto jeg mista lappen siden jeg var på stryn fjorten dager den siste gangen jeg var der. Grunnen til at jeg sier 160 km/t er siden bilen min ikke går fortere, så da er jeg redda.

Jeg mener at så lenge det er mye narkotika og blind vold kan vel en uskyldig bilkjører med dårlig tid få skynde seg litt.

At politiet drive med Gestapo tendenser til tider er ikke til å stikke under en stol. De bruker mange hundre tusen på en helg til leie av snøscootere fly og helikopter for å ta hva? Snøscooter kjøring. Og tipp hvor mange de tar. 2. Ble disse straffet? Nei. Hvorfor? De var begge pensjonister for lemge sidem som var å kjørte i sin egen skog med løyve.

Jeg synes politiet fortjener en stor klapp etter at jeg fikk fartsbot en lørdagsmorgen klokken 0600.

Bra brukte ressurser.

0,6 i promille dagen derpå eller 0,6 i promille etter noen pils. Hva faen er forskjellen??

hvis bilen din ikke går fortere enn 160 (som i for seg bør være mer enn fort nok i norge...), bør du vel sannsynligvis ikke presse den over 120, uansett. tipper skranglekassa di ramler fra hverandre om du tyner den, og hvor kult er det egentlig å "kjøre så fort som bilen går"?

makan til idiotisk innlegg har jeg sjelden sett, det hører jo ingensteder hjemme å mene at 0,6 i promille og 160 km/t er helt ok?

sammenligningen med narkotika og annet kriminalitet er også helt på trynet, siden det sannsynligvis dør flere mennesker i trafikken hvert år enn det gjør til sammen av overdoser og drap her i landet...

tosk!

At det dør så mange i trafikken i norge,skyldes nok ikke bare grisekjøring og/eller promillekjøring. Det har mye med den elendige bilparken og gjøre, samt at veinettet er helt forferdelig. Midtdeler på autostradaen hadde gjort seg.. Fjerning av latterlige ting som luksusavgift på sikkerhetsutstyr som airbag hadde også vært noe å vurdere. Skal man ha en relativt ny og sikker bil i norge, så koster det flesk , rett over grensa koster samme bil 200 K mindre.

...men allikevel står det i veitrafikkloven eller deromkring at man skal kjøre etter forholdene. Har man en rusten isetta eller noe MÅ man ikke nødvendigvis ligge i 100 i 100-sonen i østfold i høljeregn og 60 sekundmeter sidevind....

En ting vi alle bør ha i bakhodet er: hva er kjipest, få et par laken i bot, eller kjøre på en sau (i beste fall) i 130 over strynefjellet, hærpe hele fronten på bilen, havne i grøfta og miste skidager og få en sinna sauebonde på nakken? På tide å forandre argumentasjonen for mange her synes jeg...

Hei dere! Siden dere nå snakker om stryn, har starta ferien og lurer på hvordan det er der oppe nå, tenker meg dit i morra eller noe, bra enda?

 
Annonse
Annonse
Annonse