20 års grense på afterparty "Air We Go"

Syns det er håpløst med 20 års grense på Air We go afterpartyet. Jeg som er 18 snakker sikkert for mange da. At vi vil også ha med oss denne fete happeningen. Kjipt å stå ute å fryse mange timer med masse fete hopp for å så ikke komme inn i varmen sammen med de store gutta etterpå. Skuffa !

Helt enig!!! det er helt høl i huet at det skal være sånn!!! det er helt latterlig!!!

Det har muuligens noe med norske lover og regler å gjøre..... Spritservering og sånt vettu..

det er helt konge, så slipper vi alle de wannabe coole forum hengerne som gir seg ut for og være rike, gode på ski og fra vestkanten! GO HOME

Helt enig der ass!!!Det er får dårlig..

Dere grineunger må skjønne at vi som lever i den voksne verden skal kunne nyte vår sprit på party. Dere som ikke har fylt 20 burde vel heller ligge i sengen når klokken nærmer seg midnatt allikevel. Bra det ikke er 18 års grense. da hadde det ruslet mange drittunger rundt å oppført seg latterlig.

Dette er ett tilbakevennende problem for oss som arrangerer. vi vil gjerne har ett afterparty der flest mulig kan samles og ha det fett, men å finne ett egnet utested i Oslo sentrum med 18årsgrense en LØRDAG kveld... glem det! Har noen ett forslag til ett sånt sted så send meg en mail!!

eller den mørkebrune billig-øl puben ved Børsen med sædflekker på biljard-bordet...

de store gutta flyr helikopter til Hemsedal rett etter konkuransen......(åpning av Oakleys første brand store eller noe).. Så du finner nok ikke de på after partyet alikevel

 
Annonse
Annonse
Annonse