2 uker til Canada. Tips mottas med takk.

Har tenkte oss en tur til Canada i vinter. Har ikke mulighet til mer enn 2uker.Setter pris på innspill om steder og evnt bil-leie.Tenkte på flyreise ned (Toronto el Calgary) og evnt leie bobil og farte litt rundt.

der var det så vidt jeg husker rimelig å leie bil ved flyplassen - det finner du på nettet - noen timer til Sunshine/Lake L/banff - så kan du fortsette vestover til Golden/Kicking H - og se an været.

Enkelt! Lei bil, eller kjøp en gammelt vrak! Siste klart det billigste. Leie bil får du for ca 4000,- og en gammel bil for 1-2000,-

Følg med på været via tv og internett! Reis rundt! Whitewater, redmountain, kicking horse, ferine, panorama etc. Fly til enten Vancouver eller Calgary. Det er hostels eller billige moteller rundt alle skistedene.

(Pakk, feller, og skredutstyr og du er i gang med en kjempe ferie!!!)

Lykke til!

Om forholdene tilsier det ta deg en tur til Fernie... der er det sinnsykt bra... Var der for et par år siden og var veldig fornøyd. et lite og kompakt anlegg med MYE fet kjøring og mange muligheter..Ceedar bowl og fish bowl ruler... god tur og lykke til.. høre super fett ut!!!

Takk for alle innspillene hittil!

Når er det best tidspunkt å dra til Canada?Snøforhold,folk osv.

 
Annonse
Annonse
Annonse