Tilpasning til for store sko

Hei

Tok sjansen på å kjøpe meg et par Tecnica Zero G Scout i størrelse 27 i går. Passer best størrelse 26,5 men tenkte at jeg kan tilpasse med tykkere sokker. Det uforutsette var imidlertid at jeg må flytte bakbindingen noen millimeter; var sikkert på at den drøye centimeteren jeg hadde å gå på skulle holde, men nei. Dynafit Tlt 6 er tydeligvis kortere i sålen.

Oppdaget i dag at det finnes innersko å få kjøpt som er tykkere enn den som fulgte med skoa. Et par Intuition liner MV får jeg for ca. kr. 1200. Noen som har erfaring med slike liners? Er de verd pengene?

Hoi! Jeg investerte i et par Intuition liner for et par år siden. Vil absolutt anbefale det. Jeg hadde motsatt problem, støvler som var hakket for små. Kjøpte inn liner som var tynnere og støvlene ble plutselig bedre i størrelsen, mer behagelige og satt som et skudd. Jeg fulgte den anbefalingen som Intition vedr. for små og store støvler. Tror det kan funke om støvlene er for store. Vil heller ha satset på det enn å kjøpe inn et par feite sokker. 

Jeg gikk for nye linere til skoene; Det ble Intuition Pro Tour MV. Disse var merkbart tykkere enn de jeg fikk med skoene. Jeg har kjøpt skoene brukt (oppgitt til brukt 3 gang - noe som gjerne kan stemme da de ser ubrukt ut) noe som gjør at de originale linerne er tilpasset forrige eiers fot. I tillegg var de romslige på min fot så jeg vurderte at det var nødvendig med tykkere liners. 

Fikk de nye linersene tilpasset på Citty Summit Tromsø i dag. De utvidet til ekstra plass til mitt store grunnledd på høyre stortå (sparka en mp i leggen i militæret) noe som tidligere har ført til irritasjon på leddet. Skoene føltes til slutt veldig bra på føttene i butikken. Håper det vil gjøre det i fjellet også. Har også en drøm om at skoene skal medføre mindre problemer med melkesyre på forsida av låra på nedturene.

 
Annonse
Annonse
Annonse