Trenger toppturtips

Snakk med foreldrene dine. Si at dette er noe du kommer til å begynne med unansett, men at sikkerhetkurs og utstyr er dyrt. Sjekk om du kan sponse deg litt, eventuelt låne deg penger som du kan betale ned over tid. Å ta kurs, samt ha riktig utstyr bør være en forutsetning for å overhode dra på tur - og man kan kanskje anta at det er i både din og dine foreldres interesse at du overlever....

Men, det er kanskje ikke så farlig. Hvis du har planlagt å droppe mye på 20 meter og over, så blir det kanskje ikke så mange turer på deg... Det er ekstremt høy risiko forbundet med dropp/hopp. Om du ikke stryker med, så ryker nok knær/heler m.m. 7 meter er veldig høyt, 20 meter er ekstremt høyt - spiret på Nidarosdomen er bare dobbelt så høyt (40 meter).
Hvis du allikevel vil bedrive dette, så du bør du også ha ruggskinne, eller aller helst "rusting" a la down hill sykling.

Jeg ødela selv knærne i et super-g hopp der jeg ikke datt...det satt en stopper for skikjøringen i en lengre periode. Dropp er nok større påkjenning for ledd.

ser jeg. Går mye toppturer i Hunnedalen, så hvis du har utstyret i orden så kan du bli med på tur i helgene.

jo å si at siden du ikke har noe erfaring så begynner vi jo selvfølgelig forsiktig og så ser du om det er noe for deg og om du vil fortsette med det. Det kreves jo en del investeringer i diverse utstyr for å drive med dette og det er ikke nødvendig å bruke alle pengene sine og litt til for å finne ut at dette ikke er noe. Send meg en FFmail hvis du lurer på noe.

Men så bra, å høre at noen har troen! Skulle det eventulelt vært til neste år, jeg konfimerer i april så det er nok ikke den beste tiden, men ellers en stor takk!

Nå ble jeg veldig gira!! grin

 
Annonse
Annonse
Annonse