Topptur-ustyr for den som har alt av basics utstyr!

Hei!

Jeg har lyst å kjøpe topptur utstyr til mannen til jul, men han har alt fra før av basics (ski, støvler,skredsøker, spade, sekk, klær etc.)! Han elsker å imidlertid idretten så jeg har veldig lyst til å gi han noe...han kan vel ikke ha alt?!

Er det noen menn der ute som kan hjelpe meg med noen tips til KULE gadgets som dere ville ønsket dere- men som dere kanskje ikke enda har skaffet dere fordi det var litt "luksus"?smile Hvor får man i så fall tak i dette?

Hilsen kone uten særlig utstyrspeiling...smile

Skredkurs, hodelykt til kveldsturer. Moonlight, kvalitet. Magicshine, billig men funker greit. Stegjern, skarejern, GPS (i tilfelle rottefelle). Snow study kit. Bøker om skred. Preppeutstyr. Mykje ein kan ha. Vipper han innom skialpinisme har du julegaver i årevis fremover! smile

Ein skikkelig opplevelse er alt, (og utstyret blir du aldri fornøyd med uansett). -Gi han ei guida vårskitur med ein Tindevegleder på Sunnmøre!  Evt. Haute Route. 


Eirik Loftesnes

Støtter den over - har man alt så har man alt og da trenger man ikke bruke penger på noe dritt man ikke trenger. Å dra på tur, derimot, er jo hele grunnen til at man kjøpte utstyret i utgangspunktet! Tur eller kurs, altså - kan umulig slå feil!

One true experience is everything.

Goldenslot

 
Annonse
Annonse
Annonse