Salomon/Atomic shift mal

Hei

Noen som vet hvor jeg kan finne mal til shift bindingen på nett?

https://www.google.no/search?q=salomon+shift+mounting+template&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjU29rbspDgAhUrhaYKHfTmAMwQsAR6BAgFEAE&biw=1280&bih=603#imgrc=-58uqIqiZMw6WM:

Denne er ikke i målestokk, men man kan regne ut hvilket forhold hullene er i forhold til hverandre. Ellers har Platou mal.

Jeg har ikke noen mal, men kan bidra med en del mål (Salomon Shift)

Mine ski ble boret med borejigg av personell i en kjent/populær skibutikk. Til skistøvel 26,5 og 301 mm. Det ble ikke montert noen binding siden jeg skulle montere inserts hjemme. Men før jeg boret opp til å montere inserts målte jeg nøyaktig opp alle mål med skyvelær og med linjal ved å ha borr i hullene. Jeg noterte dette på en tynn stålplate (se bilde). Det er noen hull i denne stålplate men de er til Dynafit speed radical. Men alt som er skrevet med svart tusj gjelder Salomon Shift. Front er mot høyre. Det er et enkelt hull rett foran tådelen, deretter 4 hull til tådel og 4 hull til bakdel av binding. Proporsjonene i bilde stemmer ikke helt, men alle mål, alt skrevet med tusj stemmer med hva jeg målte det til. Så om du har en skistøvel med lengre/kortere såle enn 301 mm, er det bare å justere 194 mm + eller -.

 
Annonse
Annonse
Annonse