Noen som har erfaring med K2 Hardside?

Jeg lurer på å kjøpe meg K2 hardside ski i lengden 188 cm. Er det noen her som har erfaring med de? Jeg er ca 185 høy, er 188 god lengde da? eller bør jeg gå for 181? 

Fungerer de bra i pudderet? smile

Håper på svar.

JLB

Hardside er en svært allsidig allround-ski, og med sin form og midtbredde funker den mer enn godkjent i pudder. Har mest erfaring med Sidestash, disse er i prinsippet samme ski, kun ulike mål som skiller de. SS er såpass allsidig at jeg vil faktisk anbefale den, men du går neppe feil med Hardside.

188-versjonen er faktisk 190 cm lang og med flat baktupp. Vil du "dundre" på med storfjellskjøring velger du denne, er svingvillighet og lekenhet hovedfokus kan du nok satse på 181. Jeg er selv 174 og hadde Sidestash i 181, merket jo mer en en gang at det var en lang ski, men om jeg ville valgt 181 en gang til eller gått for 174-versjonen, ja det er jeg ikke sikker på...

Lykke til uansett, følg mavefølelsen smile


JLB

Hva skal de brukes til? Pudder på åpne, store flater - eller pudder til skogskjøring? Ville også vurdert SS i 2012-utgaven, da den har noe mer rocker enn HS og den gamle utgaven av SS (men fortsatt flat bakski som tidl. modeller). Hvis formålet er skogskjøring (heisbasert off-piste) ville jeg også vurdert noe twintip.

 
Annonse
Annonse
Annonse