Hvilke randoneeski burde jeg kjøpe?

Hei, alle sammen! 
Jeg ser etter et par gode randoneeski til neste sesong, og skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke peiling på Randonee i det hele tatt. Neste sesong blir min første som topptur menneske, og jeg kunne trengt litt hjelp med valg av utstyr. Spesifikt trenger jeg altså da bindinger, sko og ski. Jeg har sett mange forskjellige pakker fra rundt 10,000 ,- til 16,000 ,- Kroner. Poenget er at jeg ikke vet hva som er kurant å kjøpe for min del. Som sagt er jeg ny i topptur samfunnet, så jeg har da ingen planer om å dra og stå ned de bratteste fjellene i Østerrike med det første. Har dere noen tips dere kunne tenkt dere å dele for hva jeg har behov for? Foreløpig er budsjettet uvisst. 
På forhånd, tusen takk smile 

Hvilken bakker liker du best i skianlegg? Røde, svarte? Hvor god kondis vil du si at du har? Om du må prioritere, liker du best å gå på tur, eller å kjøre på ski?

Gå i butikk. Få hjelp. Betal for service'n (når du ikke vet hva du trenger).
PS! Umulig å gi råd når du ikke gir noe informasjon. Tipper grunnen til usikkerhet er at du føler det er mye på markedet, som har mange alternativer nettopp på grunn av at folk har ulike ønsker/behov. Å gi råd/anbefalinger uten rammer er nesten umuligwink

 
Annonse
Annonse
Annonse