Best på utløserfunksjon

Hei. Hvilke binding har best utløserfunksjon? Noen som har en formening om det? hvordan er kingpin vs tecton 12?

Nesten litt vondt i legger å knær etter jeg leste siste nr av fri flyt


RuneT

Eg er ihvertfall ikkje helt supertrygg på king pin bindingene mine . Det er å finne kompromiss mellom kor mykje side og bakkrefter  dei skal tåle og din du ønsker i trykk forfra.  Eg syns eg har hatt nokre episoder med king pin ( som godt mulig kan være feil brukerinnstillinger ) Enten ved for lett utløysning ved slag på siden og/eller litt for sein ved slag foran . Er man skikkelig uheldig so merker jo en fort at av og til skal det svært lite til med kombinasjonene slag og vridning før feks en hofte går ut av ledd  .

Eg liker mykje bedre g3 ion bindingene då dei har stort sett løyst ut når dei skal og holdt seg på plass ellers . 

Dynafit ft2 syns eg også virker veldig greie , men eg kjører nok litt meir forsiktig på pin bindinger . 

Blir der gjort omprioriteringer i skiparken så blir nok king pin skia bytta for med ski med shift binding . Eg har trua på den , mest for å kunne ha en ski/binding som en kan bruke i skitrekket også . 

Jeg er helt enig med fat4. Kjører selv med Dynafit FT2. Helt klart veldig gode tech-bindinger, men likevel er det slik at jeg ikke kjører like hardt med tech-bindinger, sammenliknet med vanlige alpinbindinger. Jeg har ikke hatt noen dårlige opplevelser med mine bindinger, men tar det fortsatt litt roligere. Er jo klart mulig at det ikke er noen grunn til å ta det roligere, men sånn er det bare for meg i alle fall.

Jeg vil helt klart si at dersom jeg nå hadde hatt valget mellom mye bindinger, ville jeg helt klart gått for SHIFT-bindingen. Her får du det beste fra begge verdener. Tech inserts til oppturen, og vanlig alpinbinding på nedturen. Det er heller ikke mye ekstra vekt å bekymre seg for heller.

 
Annonse
Annonse
Annonse