Skruer / muttere til Salomon Quest

Hei

Forsøker å pimpe Salomon Quest 110 støvlene mine med en boosterstrap. Originalstroppen på støvlene er naglet. Noen som vet hvor jeg kan få tak i "platemuttere" og skruer til dette? Gjerne en sortimentboks med litt ulike alternativer.

På mine Salomon Xmax er det umbrakoskruer (m4) og platemuttere originalt, så tenker noe tilsvarende bør være mulig å få til på Quest'en også.

Tror du kommer langt med skruer/muttere fra Chlas Olsson. Er ikke sikker på hva Surefoot,Torshov Sport, Klippskobua, Skibua m.m bruker, men noe «ombygningssett» annet enn det som følger med Stræppen tror jeg det ikke er å få tak i. Går ann å ringe de som driver med det og høre hva de hadde gjort, men mest sansyndelig er det like så greit/bra og handle inn skruer/muttere på eks Chlas Olsson eller Jernia. 

Dette sto det på Boosterstrap.com

Question- My boot strap is riveted on. What do I do?

Answer- We recommend removing the rives. You can remove the rivet with a drill and a ¼” bit. Attach the Booster with #6 or #8 screws by 3/8” or ½” available at any hardware store. It’s best to use round head screws with a washer on both sides and a nylon insert nut. Stainless steel hardware will look especially chic

 
Annonse
Annonse
Annonse