Ødelagt ski/walk på Scarpa Maestrale

Hei,

Jeg har et par Scarpa Maestrale som har fått et par år på baken, men som har vært veldig snille tross mye juling (første touringstøvler). På tredje dag av den årlige alpeturen måtte selvfølgelig noe gå galt, låsemekanismen for ski/walk falt av ett eller annet sted oppe på fjellet. Resultatet er at støvelen er veldig løs rundt ankelen. Virker som om den er verken ski eller walk, og at det er ingenting som holder igjen mekanismen.

Basert på en kjapp runde til de nærmeste sportsbutikkene (flere i morgen), virker ikke sjansen til å få reparert støvelen særlig stor. Er det ok å bruke støvelen og satse på å få reparert den når jeg kommer hjem, eller bør jeg la den hvile og heller leie utstyr? Jeg kom meg helt greit ned fra fjellet i dag og de resterende dagene er ikke veldig tøffe, men kjipt hvis jeg ødelegger støvelen helt.

På forhånd takk for hjelpen.

Er helt sikker på at du får tak i delen som er utslitt. I Norge er det jo som du kanskje vet Outdoor.no som er importøren av Scarpa. Gå inn på siden dems og kontakt en av selgerene for Scarpa. Dem kan enten skaffe, eller så er det deler som finnes på lager i Norge. 

I samme anledning tror jeg tiden helt sikkert er inne for å etterstramme alle skruer på støvelene dine. Både ankelleddet og spennene.

Det går helt sikkert greit å bruke støvelen. Men etterstram skruene først!!!

https://www.scarpa.com/Maestrale-%20Mirage-Pro%20Sk-Walk-Replacement

As a result, the boot is very loose around the ankle.

sbobet

Fikk samme problem tidligere i vinter, fikset hos bootfitter i S:t Anton. Kan ikke tenke meg at du ødelegger noe gjennom å kjøre med den før den er reparert. 

 
Annonse
Annonse
Annonse